Start bouw tweede fase DelftsHart Nieuw Geluk in Delft

Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder C.V heeft, in aanwezigheid van wethouder Raimond de Prez, de start bouw van de tweede fase van het project DelftsHart Nieuw Geluk in Delft gevierd. Deze tweede fase bestaat uit 22 woningen, waarvan 16 in verschillende typen twee-onder-een-kap woningen en rijwoningen (6). Het totale plan DelftsHart Nieuw Geluk omvat vijftig woningen. De bouw van de 28 woningen van de eerste fase is begin dit jaar gestart. Bij het feestelijke moment wordt tegelijkertijd het startschot gegeven voor de bouw van de 1000ste woning in Harnaschpolder. Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder is een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en VolkerWessels Vastgoed. Alle woningen zijn verkocht.

 

Een nieuwe plek om verliefd op te worden

DelftsHart Nieuw Geluk ligt op een steenworp afstand van het centrum van Delft. De vlakbij gelegen ecologische zone verbindt de verschillende natuurgebieden rond Delft met elkaar. Vanuit deze nieuwe buurt is het uitgestrekte Midden-Delfland nabij, waar bewoners kunnen genieten van de natuur. In de directe omgeving van het plan wordt een recreatieplas gerealiseerd.

Het ontwerp van de woningen die nu gerealiseerd worden is afkomstig van Ibelings van Tilburg architecten. De woningen zijn ruim, licht en voorzien van een royale tuin. Het hart van DelftsHart Nieuw Geluk wordt gevormd door een groot groen hof met gras en bomen. De twee-onder-een-kapwoningen zijn hieromheen gegroepeerd. De zes rijwoningen, die worden uitgevoerd in drie en vier bouwlagen, kijken uit op het park aan Glaskloksingel. De prijzen van de woningen zijn vanaf €330.000 v.o.n. De bouw van de woningen is in handen van Koninklijke VolkerWessels onderneming Bébouw Midreth uit Mijdrecht.

Klik hier voor meer informatie over de woningen en het plan.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media