Saskia Dijkstra versterkt AM

Saskia Dijkstra is per 1 december 2016 in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. Zij zal als Communicatie Specialist de afdeling Communicatie van AM gaan versterken.

Saskia Dijkstra (45) zal in haar nieuwe functie mede vorm en inhoud geven aan vernieuwingen op het vlak van interne en externe communicatie, zowel op bedrijfs- en thematisch als projectniveau. De afdeling Communicatie van AM onder leiding van Michel Westbeek richt zich op het verder versterken van de reputatie van AM als toonaangevend gebieds- en vastgoedontwikkelaar in de diverse markten waarin zij actief is en het verbeteren van de dialoog met partners en andere belanghebbende partijen.

Saskia Dijkstra is afkomstig van BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus), waar zij werkzaam was als senior communicatieadviseur. Hier heeft zij de afgelopen jaren de transitie van beroeps- naar branchevereniging ingericht en uitgevoerd op het gebied van reputatiemanagement. Saskia heeft haar Doctoraal Communicatiewetenschappen behaald aan de Universiteit van Amsterdam.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media