Rogier Meeuwssen versterkt AM Real Estate Development als Senior Ontwikkelingsmanager

Rogier Meeuwssen (41) is gestart als Senior Ontwikkelingsmanager bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. Hij zal het team van AM Real Estate Development (AM RED) gaan versterken door zich in zijn functie te gaan richten op het verwerven en ontwikkelen van commercieel vastgoed met de focus op Zuid-Nederland.


Rogier is onder meer werkzaam geweest bij WPM Groep, Kadans Vastgoed, Annexum Invest en afgelopen jaren als zelfstandig ondernemer. Zijn expertise ligt op het vlak van vastgoedontwikkeling, het beheer van vastgoedportefeuilles, acquisities en asset management. Na zijn studie bouwkunde aan de HTS in ‘s-Hertogenbosch heeft hij de opleiding bouwkostendeskundige aan de Han Hogeschool in Arnhem gevolgd. Vervolgens heeft hij de sectoropleiding winkelmarkt en de opleiding Master of Real Estate (MRE) aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond.

Over AM RED

AM Real Estate Development levert innovatieve oplossingen voor huisvesting in commercieel vastgoed. Wij realiseren waardevast onroerend goed waar beleving, flexibiliteit en het welzijn van mensen centraal staan. Met onze partners in het bedrijfsleven en kennisinstituten zijn we in staat ontwikkelingen op de voet te volgen en scherp op actuele en toekomstige behoeftes in te spelen. Onze resultaten zijn van de hoogste standaard passend bij onze missie. Door onze jarenlange ervaring en expertise in commercieel vastgoed, bieden onze vastgoedprofessionals het antwoord op de vragen van vandaag en morgen. Waardevast onroerend goed voor nu en de veranderende behoeften in de toekomst. AM RED is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media