The Student Hotel

  • Start 2014
  • Oplevering 2014

The Student Hotel is een beproefd concept, waarbij studenten volledig gemeubileerde studentenappartementen korte of langere tijd kunnen huren. In Amsterdam en Rotterdam hebben The Student Hotels hun waarde bewezen. Nu heeft ook Eindhoven een hotel met deze formule.

The Student Hotel is gerealiseerd aan het Stationsplein van Eindhoven, op de locatie Lichthoven, waar het bestaande postkantoor is gesloopt. Het bijna tachtig meter hoge gebouw heeft kamers met zowel gedeelde als private keukens. Verder zijn op de begane grond allerlei voorzieningen aanwezig, zoals een café-restaurant, fitness, studie- en workshopruimtes, lounges, auditorium en 24 uur per dag bewaking en receptie. Het project draagt in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling van het Eindhovens stationsgebied, onder het motto: ‘Omring je met de Stad’. Het vormt niet alleen de verbindingszone met de stad; het is ook een prettige locatie om te verblijven.

Hybride formule

The Student Hotel is de plek waar de behoeften van de veeleisende 21ste eeuwse student en op de design beluste reiziger van vandaag elkaar ontmoeten in een dynamische en hoogstedelijke harmonie. Door het verbinden van lange luxe verblijven studentenaccommodatie met kort verblijf faciliteiten voor de sociale globetrotter, pioniert The Student Hotel met een moderne hybride formule in gastvrijheid.

Ligging op de kaart

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media