AM op de Provada 2022

AM neemt voor de zeventiende keer deel aan de Provada: de grootste en mooiste vastgoedbeurs van Nederland! We zijn van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 juni te vinden op onze vertrouwde plek (hal 12, standnummer 8).

Onze business draait om persoonlijke relaties. Wij kijken er dan ook enorm naar uit u te ontmoeten en het gesprek aan te gaan. Wij praten u graag bij over inspirerende ontwikkelingen bij AM en trends in onze branche.

Zoals bijvoorbeeld over Linck in Oss (beeld boven). In het plan Linck staat ontmoeting centraal. Het is de toekomst van binnenstedelijk bouwen: duurzaam, levendig en aantrekkelijk gemengd stedelijk gebied.

Presentaties, nieuwe publicaties en concepten

AM deelt haar kennis graag met andere partijen en nodigt bestaande of nieuwe partijen uit om met ons in gesprek te gaan. We staan op de stand met presentaties en zijn aanwezig op de Provada beursvloer in expertsessies. Daarbij hebben we weer veel aandacht voor onze maatschappelijke thema’s zoals Inclusieve Stad, Gedurfde Duurzaamheid en Healthy Urban Living & Working.

Senioren en Zorg

AM ontwikkelt speciaal voor senioren en de zorg. Als een van de weinige ontwikkelaars hebben we hiervoor een toegewijd team van specialisten in huis. Als AM begrijpen we wat ouderen willen. Wij spreken de taal van de zorg. We luisteren naar de vraag in de markt en zetten dit om in woonomgevingen en woon-zorg-concepten. Tijdens de Provada organiseren we een panelgesprek op onze stand om samen met experts in op de laatste ontwikkelingen op dit gebied te bespreken.

Stadsveteraan in het Amstelkwartier, Amsterdam

Lancering whitepaper ‘Circulair, betaalbaar, opschaalbaar’

AM ziet het als één van haar kerntaken om duurzaamheid in de gebouwde omgeving concreet vorm te geven. We onderzoeken, samen met ketenpartners, continu nieuwe mogelijkheden om duurzaam te ontwikkelen. Tijdens de Provada lanceren we ons nieuwe whitepaper ‘Circulair, betaalbaar, opschaalbaar’.

Gezond leven in de stad

AM organiseert ook een panelgesprek rond het thema Healthy Urban Living & Working. Gezond leven in de stad heeft de volle aandacht. Maar de gezondheid, het welzijn en de levensverwachting van mensen wordt sterk bepaald door hun eigen gedrag. Tijdens deze sessie op de Provada nemen we de visie van AM op gezond leven onder de loep aan de hand van het concept ‘De Gezondste Wijk van …’. Hierin word je meegenomen in het ontwikkelproces dat aantoont dat naast de fysieke omgeving juist ook gedrag, programmering en samenwerking de sleutels tot succes zijn.

Ook organiseren we samen met ULI Netherlands op onze stand een panelgesprek over integraal gebiedsbeheer. Wat houdt integraal gebiedsbeheer in en hoe kan dit bijdragen aan de leefbaarheid van buurten en wijken?

PanorAMa2050

Tijdens de Provada presenteren ook we een eerste blik op PanorAMa2050! Het project PanorAMa2050 is een speelse verkenning van de toekomst, gebouwd op de kennis van nu. De inhoud kwam tot stand via onderzoek, interviews en workshops met het team van AM en bouwmeester Caroline Bos. De uitkomsten zijn vertaald naar een gefictionaliseerd beeld van 2050.Natuurlijk staat er nog meer op het programma. Zoals bijvoorbeeld de presentatie van het boek Future City Foundation, een sessie over ons kantorenconcept Reinventing the office.

We presenteren daarnaast met gepaste trots een nieuwe editie van ons magazine AMuse over gebiedsmarketing en placemaking met in deze editie speciale aandacht voor gezonde buurten. Lees hier meer over ons programma.

De beursdag begint met koffie en eindigt met een netwerkborrel en happy & healthy hour

Traditiegetrouw verwennen onze barista’s u gedurende de hele dag met de lekkerste koffiespecialiteiten en sluiten wij de dag af met onze drukbezochte netwerkborrel. Elke beursdag beginnen wij onze netwerkborrel vanaf 16.30 uur met een ‘happy & healthy hour’.

Wij hebben er zin in. Tot ziens op 14, 15 en 16 juni!

Met vriendelijke groet,

Team AM

 

Programma:

Dinsdag 14 juni
09.00 uur          AM lanceert vierde editie magazine Amuse
10.30 uur          Expertsessie Healthy Urban Living & Working: Waarom gedrag de beslissende factor in gezonde gebiedsontwikkeling moet zijn
11.00 uur          Lancering whitepaper ‘Circulair, betaalbaar, opschaalbaar’
13.30 uur          Wijkwinkelcentrum: het kloppend hart van de wijk
14.00 uur          ESG en gebiedsontwikkeling
16.30 uur          AM Netwerkborrel

Woensdag 15 juni
10.45 uur          Hoe worden we Paris Proof?
12.00 uur          AM Provada Lunch bij Strand Zuid
12.00 uur          Young AM Netwerklunch
12.45 uur          De toekomst van retail: sterker uit de strijd
14.00 uur          Presentatie manifest ‘Geluksvogels’: meer natuur in de stad
16.30 uur          AM Netwerkborrel

Donderdag 16 juni
10.00 uur          Ontbijt met dames van DWIRE en Bouwnetwerk
10.30 uur          Let’s Live! – Verzorgingshuis nieuwe stijl: een nieuwe woonzorgtussenvorm
10.30 uur          Expertsessie Reinventing the office
11.00 uur          Boekpresentatie Future City Foundation
13.00 uur          Studenten in gesprek over de AM-thema’s
16.30 uur          AM Netwerkborrel

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media