Opening restaurant ‘Natuurlijk! aan het Spui’

Gemeente Oud-Beijerland en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM feliciteren ‘Natuurlijk! aan het Spui’ met haar feestelijke opening op 30 april 2015. De opening van dit tijdelijke restaurant met terras aan het Spui, op de locatie van de voormalige Mebin betoncentrale, markeert de start van de herontwikkeling van de locatie.
Mebinlocatie

Restaurant op unieke locatie
De afgelopen maanden is door ondernemer Wim Jonas hard gewerkt aan het realiseren van zijn droom; een tijdelijk restaurant direct aan het Spui. Gemeente Oud-Beijerland en AM, eigenaren van de grond, hebben het restaurant mede mogelijk gemaakt. “Ik ben trots op het lef van Wim Jonas om op deze unieke locatie een tijdelijk restaurant te realiseren” aldus Wethouder Van Buuren, verantwoordelijk voor de toekomstige herontwikkeling van het gebied. “Het is mooi te zien dat zijn droom nu werkelijkheid is geworden, daar feliciteer ik hem van harte mee.”

Herontwikkeling gebied
Voor gemeente Oud-Beijerland en AM markeert de opening van ‘Natuurlijk! aan het Spui’ de start van de herontwikkeling van de gronden van de voormalige Mebin betoncentrale en Mijnster zand en grindhandel. Het restaurant heeft hier een tijdelijke vestiging. AM gaat deze voormalige bedrijfslocatie in samenwerking met gemeente Oud-Beijerland transformeren naar een unieke woonlocatie aan het water, waar tevens diverse commerciële functies kunnen worden gerealiseerd. Naar verwachting wordt vanaf 2017 fasegewijs nieuwbouw gerealiseerd. “Het restaurant is een eerste stap naar een bruisende locatie”, aldus Wilco van den Ban, directeur van AM.

Open voor iedereen
De feestelijke opening  op 30 april was alleen voor genodigden. ‘Natuurlijk! aan het Spui’ opent haar deuren en terras voor iedereen op woensdag 6 mei.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media