Nieuw woningaanbod in Tuinveld ’s-Gravenzande

AM verkoopt achttien eengezinswoningen aan woningcorporatie Arcade

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft woensdag 6 februari het startsein voor de verkoop van eengezinswoningen uit de derde fase van Tuinveld in ’s-Gravenzande. In dit nieuwe deelplan worden in totaal 33 woningen ontwikkeld, waarvan er achttien zijn verkocht aan woningcorporatie Arcade.

De eerste en tweede fase van Tuinveld met in totaal 240 woningen zijn inmiddels afgerond. AM ontwikkelt in de aan de noordkant van ’s-Gravenzande gelegen wijk 388 woningen. De wijk kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene inrichting.

Nieuw woningaanbod
Het nieuwe woningaanbod bestaat uit eengezinswoningen van het type Golden Delicious. De naam verwijst naar de frisse kleurstelling van de woningen met zandgele gevelstenen, wit gekeimde vlakken en rode dakpannen. De woningen variëren in prijs van € 242.900 tot € 279.900 v.o.n. Het ontwerp van de woningen is van Wubben Chan Architecten. De verkoop van de woningen is in handen van Helm en Heus Makelaars uit ’s-Gravenzande. Belangstellenden zijn woensdag 6 februari van 16.00 uur tot 18.00 uur welkom in het kantoor van de makelaar aan de Vreeburghlaan 1 in ’s-Gravenzande.
Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland. BAM Woningbouw bouwt de woningen.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media