Laatste woningen Parklane in Schuytgraaf Arnhem in verkoop

Download PDF

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start met de verkoop van de laatste 35 woningen in Parklane in het Arnhemse uitbreidingsgebied Schuytgraaf. Het aanbod bestaat uit drie verschillende woningtypen die ook al in eerdere fasen van Parklane zijn gerealiseerd. Voordat de verkoop van start gaat, wil AM inventariseren wat de voorkeuren van potentiële kopers zijn, zodat vraag en aanbod zoveel mogelijk op elkaar zijn afgestemd.

Belangstellenden kunnen zich op www.woneninparklane.nl nu al inschrijven voor een van de woningtypen. Het aanbod bestaat uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en geschakelde vrijstaande woningen met koopsommen vanaf € 189.000 v.o.n. Voor alle woningen geldt dat uitbreidingen of wijzigingen in de indeling mogelijk zijn. Door vroegtijdig de dialoog met de potentiële kopers aan te gaan, kunnen individuele woonwensen een invulling krijgen.

Autoluw 
Parklane ligt op een schiereiland binnen de ringweg van Schuytgraaf en heeft de uitstraling van een moderne, groene villawijk. De ligging buiten de hoofdader van de verkeersstructuur maakt het gebied autoluw. De recreatieve, brede waterpartijen om Parklane zorgen voor mooie uitzichten en een natuurlijke omkadering van de buurt. De woningen liggen op mooie kavels die verspringen in de zichtlijn. Dit versterkt de parkachtige uitstraling, mede door de minimaal vier meter diepe voortuin. Parkeergelegenheid voor bewoners is zoveel mogelijk op eigen terrein.

Architectuur
De architectuur van de woningen is geïnspireerd op Engelse landschapshuizen. De bouw- en kapvolumes van de woningen zijn traditioneel en eenduidig: twee bouwlagen met een langs- of dwarskap. Duurzame en kwalitatieve materialen voor de gevelsteen en de afwerking zorgen voor een luxe uitstraling, die de intieme sfeer van de architectuur onderstreept. De woningen zijn ontworpen door architectenbureau Ellerman Lucas van Vugt.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media