Hoe gaat het nu met?

In deze editie vertelt onze collega Desiree Broekhuis, verkoopmanager bij AM Noordwest, over wat haar dagelijks bezighoudt.

Waar ben je nu mee bezig? 

Op dit moment gaat bijna alle aandacht naar de start verkoop van 67 eengezinswoningen en twee-onder-eenkapwoningen fase 1 Kwadijkerpark in Purmerend. We hebben een lange aanloop gehad omdat dit project door de crisis destijds is herontwikkeld, maar ik ben ervan overtuigd dat we hier een prachtig project realiseren in een mooi volwassen park. Door de aanwezigheid van de Prinsenstichting, die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke en/of geestelijke beperking, is er straks een natuurlijke sociale interactie tussen hen en onze kopers, de nieuwe bewoners. Een mooie invulling van ons kernthema Gelukkig Leven. Naast een aantal andere projecten in voorbereiding/uitvoering ben ik ook actief in verschillende werkgroepen binnen AM en de werkgroep Bewust Nieuwbouw (Neprom).

In coronatijd waren er mensen die een hond kochten om wat vaker de deur uit te gaan. Onze aankoop pakte wat groter uit; wij kochten een paard! Met Yin Yang V, een 8achtjarige merrie van 1.77 meter hoog ging een lang gekoesterde wens in vervulling. Ik ben in mijn vrije tijd dan ook veel buiten te vinden en maak mooie ritten in de omgeving van ons huis naar Vlietlanden, Nieuwe Driemanspolder, Bentwoud/Noord Aa. De racefiets stond wat vaker stil maar met de langer wordende dagen, heb ik dat ook weer kunnen oppakken. Heerlijk voor ontspanning en ik krijg er ook weer veel energie van.

Wat vind je het leukst/meest boeiend aan jouw baan?

Met mijn lange staat van dienst vind ik het leuk, naast de mooie ‘eigen’ projecten, gevraagd te worden bij complexere projecten en juridische en/of commerciële vraagstukken van collega’s binnen en buiten de regio.

Sinds vorig jaar ben ik gevraagd voor de mentorrol binnen AM Noordwest en begin dit jaar ben ik tevens gestart in het mentorschapsprogramma van BAM. Binnen dit programma worden mentoren en mentees vanuit verschillende BAM-units met elkaar in verbinding gebracht om van elkaar te leren en werk je aan verdere groei als persoon en professional.

De veelzijdigheid van mijn functie, de vele contacten, de branche en dynamische (werk)omgeving van AM maakt mijn baan ook na ruim 29 jaar nog steeds afwisselend en boeiend.

Hoe kijk je aan tegen 2022?

Het jaar is alweer bijna halverwege en ondanks de vreselijke oorlog in Oekraïne, de stijgende hypotheekrente, de hoge inflatie en de onzekerheid die dit met zich meebrengt liggen we goed op koers.

Corona zorgde voor veel vervelende situaties maar het heeft ook ruimte gebracht voor nieuwe initiatieven en om dingen anders te doen.

Toch is het heel fijn om weer ‘normaal’ op vakantie te kunnen en live met elkaar te werken in ons mooie nieuwe AM-huis (nog even doorbijten met de verbouwing). Maar ook om onze (aspirant-)kopers weer persoonlijk te ontmoeten en te begeleiden in hun klantreis.

 

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media