Hoe gaat het nu met?

In deze editie vertelt onze collega Rene Blom, conceptontwikkelaar bij AM Concepts over wat hem dagelijks bezighoudt.

Waar ben je nu mee bezig?

Ik werk momenteel veel aan tenders. Hiervan zijn er zojuist twee afgerond, er lopen er nog twee en binnenkort start er weer een nieuwe tender. De looptijden hiervan variëren van 1,5 jaar  tot een paar weken. Mijn voorkeur qua looptijd zit ergens in het midden. Daarnaast zit ik onder meer in de teams Provada en Healthy Urban Living and working.

Ik ben vrij sportief ingesteld. Zo oriënteer ik mij nu op een supboard. Ik woon op Cruquiuseiland in Amsterdam en ik verwacht hiervan met het vele water en de leuke mensen veel plezier te gaan hebben. Ook wil ik deze zomer een keer rond het eiland gaan zwemmen. Dit is een kleine vier kilometer en bij deze zijn jullie van harte uitgenodigd om mee te doen!

Wat vind je het leukst/meest boeiend aan jouw baan?

De basis wordt uiteraard gevormd door de leuke collega’s en de mooie projecten. Toen ik Johan sprak na zijn presentatie over Bajeskwartier in Pakhuis de Zwijger, wist ik dat AM het bedrijf is waarvoor ik wilde werken. Dat het AM Huis op fietsafstand van Amsterdam ligt, is een mooie bijkomstigheid en ik maak dan ook regelmatig met veel plezier een tochtje naar kantoor. Het commerciële aspect van een gebiedsontwikkelaar als AM maakt dat de energie gericht is op het realiseren van projecten. Dat pragmatische spreekt mij aan. Dat we enige tijd geleden nee hebben gezegd tegen een tender waarbij er veel bomen gekapt moesten worden, vertel ik met veel trots aan anderen. Het is tekenend voor de juiste inborst van AM.

Hoe kijk je aan tegen 2022?

Zeer positief! Na twee donkere coronajaren waarin het er toch wel saai en afstandelijk aan toeging, kijk ik uit naar contact en interactie met alle mooie karakters die er binnen en buiten AM rondlopen. Dat we een opgefrist kantoor krijgen, draagt daar zeker aan  bij.

Als regerend kampioen ‘Beste Kerstoutfit 2019’ kijk ik er zeker naar uit wie en met welke outfit eindelijk de beker van mij over gaat nemen tijdens de kerstborrel.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media