Hoe gaat het nu met?

Drie vragen aan Michael Haverkamp, verkoopmanager bij AM Zuidwest.

Waar ben je nu mee bezig?

Onlangs hebben we de laatste fase van de gebiedsontwikkeling Hefkwartier Rotterdam in verkoop gebracht. Op het meest mooie plekje van Hefkwartier aan de Nassaukade verrijst straks een markant gebouw met 58 loftwoningen, appartementen en penthouses. De toekomstige bewoners hebben zicht op De Hef, de monumentale hefbrug over de Koningshaven. Alle woningen staan onder optie dus dat gaat voorspoedig! Verder openen we binnenkort op feestelijke wijze de speeltuin in het hart van Hefkwartier. Kinderen uit de buurt hebben geparticipeerd in de ontwerpfase. Ook is er onlangs een AED aangebracht voor de buurt.

Verder start binnenkort de verkoop van één van de laatste fases van Koningskwartier in Zevenhuizen. Daarna is deze gebiedsontwikkeling nagenoeg gereed. Ook werk ik aan de gebiedsontwikkeling Hero Breda (Heldenpark) en aan de laatste fase in Gasthuiskwartier in ’s-Hertogenbosch. Daarnaast ga ik aan de slag met een project in de regio Noordwest. Erg leuk om in een voor mij bekend werkgebied wederom actief te zijn!

In de weekenden ben ik momenteel druk bezig met het maken van een kinderkamer. In augustus verwachten wij namelijk ons tweede kindje!

Wat vind je het leukst aan jouw baan?

De diversiteit! Mijn werk is iedere dag anders. Ook de leuke collega’s en de goede werksfeer maken mijn baan ontzettend leuk. Ik vind het erg interessant om in te spelen op de veranderingen in de markt om zo passende woningen te ontwikkelen en te realiseren.

Hoe kijk je aan tegen 2022?

Ik hoop in alle opzichten dat 2022 een mooi jaar wordt. Nu ook de (meeste) coronamaatregelen zijn afgeschaft, hoop ik dat we elkaar kunnen blijven ontmoeten op locatie en onze kopers volop gelegenheid kunnen geven om hun woning in aanbouw te kunnen bekijken. Het eerste kwartaal van 2022 ligt al bijna achter ons. De situatie in Oekraïne en de uitloop van corona vraagt dat we waakzaam en flexibel moeten zijn, maar ik zie dit jaar vol vertrouwen tegemoet!

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media