Hoe gaat het nu met?

Conny Duel, HR business partner, aan het woord.

Als HRBP'er is geen dag hetzelfde! Afgelopen periode hebben we de beoordelingen afgerond en nu kijken we weer vooruit naar de persoonlijke doelstellingen. Voor mij is het vooral ook belangrijk om samen met mijn collega’s te kijken naar de ontwikkeldoelen; waar sta je nu en wat heb je nodig in jouw ontwikkeling.

 

Uitdagingen

Het is ook uitdagend om te kijken hoe we samen omgaan met de nieuwe situatie. Hoeveel komen we weer naar kantoor en hoe vaak werken we vanuit huis en ook… wanneer ontmoeten we elkaar weer! In dat kader zijn nu bijvoorbeeld al druk met de voorbereidingen voor onze AM Inspiratiedag 2022 op 2 juni. Daar kan ik natuurlijk nog niets over vertellen anders dan dit weer een mooie dag worden, dus houd deze hele dag vrij!

Flexibiliteit

Afgelopen week heb ik het werken op afstand letterlijk mogen ervaren. Tussen de stormen Dudley en Eunice door vloog ik naar Ierland voor een bezoek aan mijn dochter die daar studeert. Ter plaatse bleek er ineens een drielingstorm te zijn. Franklin was op dat moment één storm teveel en ons vliegtuig kon helaas niet meer in Cork landen en moest uitwijken naar een andere luchthaven. Dit leverde 48 uur vertraging op. Gelukkig had ik mijn laptop mee en waren er flexibele collega’s die vergaderingen wilden omzetten naar ‘online’. Met alle opgedane ervaringen met het op afstand werken bleek dit dus geen probleem gelukkig.

In 2022

In 2022 hoop ik AM-collega’s weer te mogen helpen om mooie stappen te kunnen zetten in hun ontwikkeling. Dit door in gesprek te gaan over persoonlijke ontwikkelplannen en onder meer het geven van workshops. Verder hoop ik dat we de samenwerking met JINC verder kunnen uitbreiden.

 

 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media