Hoe gaat het nu met?

Drie vragen aan Annemieke van Wijk, secretaresse AM Zuidwest

Ik werk nu circa twee jaar als secretaresse voor AM Zuidwest. Het werk is gevarieerd met iedere dag weer een nieuwe uitdaging, vooral bij het plannen van de afspraken in de almaar drukker wordende agenda’s. Het meehelpen bij de organisatie van feestelijke handelingen vind ik een van de leukste onderdelen van mijn werk.

Annemieke in Amersfoort met een sleutel van haar nieuwe woning

Privé was het afgelopen jaar een turbulent jaar, waarin mijn huwelijk ten einde kwam. Het gevolg hiervan was onder meer dat wij beiden op zoek moesten gaan naar een eigen onderkomen. Geen eenvoudige opgave in de overspannen woningmarkt. ‘Waar kan je dan beter werken dan bij AM’ was mijn gedachte ;). Helaas was er geen betaalbare nieuwbouwwoning woning beschikbaar in de regio waar ik me wilde vestigen. Een collega hielp me gelukkig aan een tijdelijk adres in het mooie Ravenswaaij aan de Lek, een voor mij totaal nieuwe omgeving.

Ik ervaarde daarna hoe het is op de kopersmarkt, het tegen elkaar opbieden, de keuzestress en de formaliteiten die bij de aankoop van een woning om de hoek komen kijken. Ik had geluk! Op het kantelpunt van de markt, midden in de zomervakantie kon ik een ‘instap klaar’ en fraai appartement aan de rand van het pittoreske en culturele centrum van Amersfoort bemachtigen.

Ik heb veel gehad aan de adviezen en vakkundige kijk op de aan te kopen woning van mijn collega’s, die mij enorm hebben gesteund in deze pittige periode! Door deze ontwikkelingen leerde ik dus niet alleen de koperskant van de woningmarkt kennen, maar ook het belang van een fijne werkkring en collegialiteit binnen ons team. Daar kan AM trots op zijn. Mijn eerste gedachte klopte dus: ‘waar kan ik beter werken dan bij AM’!

Landelijk wonen in Ravenswaaij

 

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media