Hoe gaat het met?

Drie vragen aan Lars Landman, controller bij AM.

Waar ben je nu mee bezig?

Momenteel ben ik druk bezig met de begrotingsplanning voor 2024 en het opstellen van het kwartaalrapport van september. Daarnaast zit ik in de werkgroep die betrokken is bij de implementatie van ReaForce. Dit programma wordt de vervanger van de AMex. Ook is het de bedoeling dat we deze software gaan benutten voor project control.

In augustus zijn we met het gezin op vakantie naar Frankrijk geweest en we hebben daar drie weken gekampeerd op een camping nabij Lyon. Het is een heel leuk gebied om te wandelen, iets wat we graag doen met de kinderen. Ook zijn we naar het mooie Lac d’ Annecy geweest en hebben we de stad Lyon bekeken.

Ik ben samen met een paar vrienden aan het trainen voor de Zevenheuvelenloop in november. In het verleden heb ik me al eerder ingeschreven voor deze loop, maar helaas moest ik toen afhaken met een blessure. De Zevenheuvelen is een loop van 15 kilometer in de omgeving van Nijmegen en naar het schijnt, een van de mooiste loopjes van Nederland dus ik kijk hier erg naar uit.

Wat vind je het leukst/interessantst/meest boeiend aan jouw baan?

Het meest boeiende aan mijn werk vind ik de afwisseling. Elke dag is anders. Het ene moment ben ik bezig met een financieel vraagstuk en het andere moment met een IT-kwestie. Ik ben altijd al werkzaam geweest op het snijvlak van Finance en IT. Daarnaast vindt ik het een gaaf om te zien aan wat voor projecten we werken als AM.

Wat staat er verder op de planning voor dit jaar / waar kijk je naar uit?

Dit jaar zal Reaforce een groot deel van mijn tijd vergen. Ik ben benieuwd naar het testen en het afronden van de implementatie. Op dit moment zijn we nog bezig met het ontwikkelen van de blauwdruk. Daarna kunnen we pas echt aan de slag met het programma.

Midden november begint de jaarlijkse hectiek van de jaarrekening, met onder meer de accountantscontrole. Na de afronding van de jaarrekening ga ik met mijn gezin naar Rauris in Oostenrijk om te genieten van skiën en snowboarden. Daar kijk ik erg naar uit, de accountantscontrole vind ik wat minder leuk 😉.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media