Hoe gaat het met?

Drie vragen aan Judith van Doorn, secretaresse bij AM Zeeland.

Waar ben je nu mee bezig?

Momenteel ben ik bezig met het re-integreren na een meervoudige heupoperatie, die vorig jaar helaas niet in één keer correct is uitgevoerd. Ik ben daarom druk doende met de revalidatie. Als alles goed gaat kan ik over 6 weken weer mijn volledige uren draaien. Gelukkig is het ook een geslaagd jaar geweest. Mijn oudste zoon is in juli afgestudeerd voor zijn bachelor Bedrijfskunde en mijn jongste zoon is geslaagd voor zijn VWO-diploma en ingeloot voor de studie Biomedische wetenschappen aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Dat wordt straks dus stilletjes in huis!

Wat vind je het leukst/meest boeiend aan jouw baan? 

Absoluut de diversiteit van de werkzaamheden. Elke dag is anders. De werkzaamheden zijn heel gevarieerd en we werken in een super dynamisch team! Het secretariële gedeelte, met onder meer het inplannen van de agenda’s, blijft altijd een behoorlijke uitdaging. De ondersteuning van de projectontwikkeling op verschillende gebieden, het regelen van de facilitaire zaken op kantoor en de organisatie van vergaderingen, evenementen en activiteiten buiten kantoor maken het werk bijzonder interessant.

Wat staat er verder op de planning voor dit jaar en waar kijk je naar uit?

Het afgelopen jaar zijn er door de genoemde omstandigheden helaas veel leuke uitjes aan mij voorbij gegaan. Daarom kijk ik erg uit naar ons regio-uitje van dit jaar. Het lijkt me heel leuk om iedereen weer te zien en zeker om de vele collega’s persoonlijk te kunnen bedanken voor hun steun in de vorm van bloemen, kaartjes, WhatsApp-berichtjes, e-mailberichtjes, telefoontjes en het oppakken van mijn werkzaamheden. Dit heeft mij enorm goed gedaan en zeker bijgedragen aan mijn herstel!

Ook vast via deze weg, iedereen heel erg bedankt voor alle support en tot graag ziens!

 

 

Foto 1: vanaf dakterras Depot Boijmans van Beuningen met fraai zicht op de Zalmhaven.
Foto 2: Herstel gaat de goede kant op, lekker op de fiets in het mooie Zeeland!
Foto 3: Gelukkig ook een “geslaagd” jaar 😊

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media