Hoe gaat het met?

Drie vragen aan...

In deze editie vertelt onze collega Dennis Lith, manager communicatie, over wat hem dagelijks privé en zakelijk bezighoudt.

Waar ben je nu mee bezig?

Ik ben in september bij AM begonnen met een duidelijke opdracht: breng het merk en de communicatie naar een volgend niveau. Daarin ligt nog zoveel potentie. Ik zie een prachtige organisatie met heel veel bevlogen mensen die echt impact maken bij de inrichting van Nederland. Dat mogen we echt nog veel meer laten zien. Met het team en in samenwerking met meerdere collega’s werken we nu aan een nieuwe merkstrategie. Die merkstrategie geeft aan hoe wij ons onderscheiden in de markt. Vervolgens vertalen we deze door naar een nieuwe communicatiestrategie en nieuwe huisstijl. Dat laatste is echt hard nodig. Verder bekijken we ook op andere vlakken hoe we kunnen verbeteren en moderniseren. Bijvoorbeeld op het gebied van onze social media kanalen en am.nl. Wordt allemaal heel tof!

Naast de activiteiten bij AM probeer ik samen met mijn partner Tamara vier tieners in goede banen te leiden. Ik kan je zeggen; dat is een baan op zich. Ook proberen we weer wat nieuwe dingen in huis te doen. We zijn drie jaar geleden in ons huidige huis komen wonen. Als hobbymatige interior designer heb ik veel effort gestoken in het creëren van een mooi thuis, maar het begint weer wat te kriebelen om te veranderen.

Wat vind je het leukst/meest boeiend aan jouw baan?

Ik houd van merken. Vooral de verhalen achter de merken vind ik altijd zeer boeiend als ook wat merken teweeg kunnen brengen bij mensen. En als je dan bij een organisatie als AM werkt, dan gaat er een hele wereld voor je open. Als ‘gewone’ consument ben je niet zo bezig met gebiedsontwikkeling, maar nu ik aan deze kant zit zie ik hoeveel impact we maken met onze ontwikkelingen op een groot aantal vlakken. Daarmee creëren we ook mooie verhalen die het waard zijn te vertellen. Dat wil ik graag toevoegen bij AM en ik ben dan ook heel blij dat ik daarvoor alle mogelijkheid en vrijheid krijg. Eén van mijn drijfveren is namelijk om vooruit te gaan. Om te vernieuwen en te verbeteren. En op communicatievlak is daar nog zoveel te winnen. Daar zet ik graag mijn tanden in.

Wat staat er verder op de planning voor dit jaar / wat zijn je verwachtingen voor 2023?

De ambitie van de plannen is hoog. Er gaan veel toffe (nieuwe) communicatie-activiteiten starten dit jaar. Daarnaast wil ik ook op persoonlijk vlak nog veel leuke dingen doen en ondernemen. Er staan alweer de nodige concerten en (dance)festivals in de agenda. En binnenkort ga ik voor het eerst in mijn leven naar New York. Ik ben echt een liefhebber van de stad, dus ik kijk heel erg uit naar het geweld van deze fantastische stad. Later in het jaar willen we misschien ook nog ergens op de planeet relaxen onder de zon en met een cocktail in de hand. En ik sluit niet uit dat ik ook weer een paar dagen op mijn geliefde Ibiza doorbreng.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media