Feestelijke opening Louis Davidscarré in Zandvoort

Tweede fase nieuwbouwproject gereed

Zaterdag 27 september 2014 verrichten wethouder Han Cohen en Frank Klomp, regiodirecteur AM Noordwest, de officiële opening van de tweede fase van het Louis Davidscarré in Zandvoort. De opening vindt plaats op het Carréplein, gelegen in het hart van het Louis Davidscarré.

LDC AM72711 LR

De tweede fase van het Louis Davidscarré bestaat uit de uitbreiding van de parkeergarage, de bouw van een appartementencomplex met zestig koopappartementen en zeven herenhuizen en de aanleg van het Carréplein. “Met de afronding van de tweede fase is wederom een stap voorwaarts gezet”, aldus wethouder Cohen.

Open huis
Het merendeel van de woningen van de tweede fase is inmiddels verkocht. Voor de laatste beschikbare woningen van het appartementencomplex houdt AM in het kader van de Landelijke Nieuwbouwdag op zaterdag 27 september 2014 open huis. Belangstellenden zijn welkom van 11.00 tot 15.00 uur.

Louis Davidscarré
Het Louis Davidscarré wordt gerealiseerd in het hart van Zandvoort. Het plan omvat in totaal meer dan 200 woningen, een openbare parkeergarage en een brede school, waarin onder andere twee scholen, een kinderdagverblijf, een bibilotheek en verschillende culturele verenigingen zijn gehuisvest.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

 

 

 

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media