Eerste vtwonen huizen opgeleverd

IJburg heeft primeur van eerste huizen in vtwonen-stijl

Amsterdam, 30 september 2015 – Vandaag heeft op IJburg de sleuteloverdracht plaatsgevonden van het eerste van in totaal zestig huizen die gebouwd zijn naar een ontwerp in samenwerking met vtwonen. Dit ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, BAM Woningbouw en Nederlands grootste woonmerk vtwonen. Het ontwerp past bij een modern gezinshuis, helemaal in vtwonen-stijl.

VT Wonen
VT Wonen

* foto (vlnr): Tanja Saarberg (formulemanager vtwonen), de nieuwe bewoner, Laura Klijnen (woonadviseur BAM Woningbouw), Sander ter Beek (Directeur Marketing en Verkoop AM).   

De huizen zijn gemaakt met warme materialen zoals cederhout, hebben een lage uitbouw in een donkere, warme houtlook, grote ramen tot aan de vloer en lamellen voorzetdelen aan de buitenzijde die het licht mooi filteren (in de kleur van de gevel).

Woonklaar concept
Tegenwoordig kiezen kopers steeds vaker voor het gemak van een woonklare woning. Naast de woning in vtwonen-stijl zijn ook de vtwonen Woonsfeer en de vtwonen-interieurpakketten beschikbaar. De vtwonen Woonsfeer is één van zes Woonsferen binnen de BAM Wooncollectie. Een Woonsfeer stelt kopers in staat hun woning ‘woonklaar’ te laten opleveren, in een sfeer die bij hen past. Daarmee kunnen ze direct wonen vanaf het moment dat ze de sleutel ontvangen. Er hoeft zelf niet meer te worden geklust. AM biedt bij steeds meer projecten de vtwonen interieurpakketten aan.

De vtwonen Woonsfeer is een stoere, eigentijdse basis voor een woonklaar nieuwbouwhuis, waarbij alles – van de verf tot de vloeren, keukens en deuren – mixt en matcht. Het vtwonen interieurpakket bestaat uit een complete luxe keuken met inbouwapparatuur, plinten, vloeren door het hele huis en de muren en trap geschilderd in de kleur(en) naar keuze. Alles is met elkaar te combineren. Daardoor kun je als consument je hoogstpersoonlijke vtwonen huis creëren.

De nieuwe vtwonen Woonsfeer wordt vanaf nu aangeboden bij alle nieuwe projecten van de BAM Wooncollectie voor nieuwbouw. Op de vtwonen&design beurs (29 september t/m 4 oktober) kan bij AM de woning in vtwonen-stijl op ware grootte bekeken worden in vtwonen Woonsfeer.

VT Wonen
VT Wonen

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media