Zuiderham, Krommenie

Eilanden van Hain, Krommenie

Project Eilanden van Hain

Wonen op de “Eilanden van Hain”
 
“Op weg naar huis. Vandaag ben ik met de elektrische buurauto naar kantoor gegaan. Ik ben er bijna. Als ik het eiland oprijd voel ik me al thuis. Via de brug het water over, nog even genieten van die wilde oevers. De waterlelies bloeien. Het zonnetje schijnt nog net. De buurkinderen springen in het water. Ah, daar staat ze. Ik ben nog steeds verliefd op Tulp, mijn houten huis met die grappige asymmetrische kap. Het lijkt een beetje op dat stoere pakhuis dat ik laatst in Zaandam zag staan. Ze is zo lekker onderhoudsvrij en wekt alle energie die ik nodig heb zelf op.
 
Bijna iedereen is thuis; ze zitten al gezellig aan tafel. Ik ga eerst nog een rondje door het park lopen met de hond; kan die ook nog even lekker rennen en zwemmen. O ja, en niet vergeten straks de tuin water te geven uit de regenton. Dilemma. Na het eten een rondje varen met de kinderen of toch even weg op de racefiets en genieten van die ondergaande zon in het Hollandse landschap?
Hier wil ik nooit meer weg.”
 
In Krommenie, tussen de Marslaan en de veenstromen Zuiderham en Noorderham, ontstaan straks de Eilanden van Hain. Een hele bijzondere woonlocatie. Het is dé plek waar Krommenie het landschap ontmoet. De Eilanden van Hain worden volledig verweven met het omringende water. Heel toegankelijk voor de bewoners die, vanaf hun huis, met een boot direct het gebied in kunnen varen.
 
De naam “Eilanden van Hain” heeft een historische betekenis. ’t Hain is de naam van de archeologische vindplaats nabij de Busch en Dam van wat ooit een Romeinse wachttoren, militaire vesting of heiligdom is geweest.
 
De nieuwe woonwijk zal straks bestaan uit vijf verschillenden eilanden: Waterkant, Eiland, Lint, Dijk en Polderdijk. Die niet alleen, doordat ze omringd zijn door water, een eigen herkenbaarheid hebben, maar ook doordat elk eiland een eigen moderne, duurzame en circulaire architectonische uitwerking heeft van de architectuur uit de Zaanstreek.
 
De ca. 230 woningen die verspreid op de Eilanden van Hain komen, hebben een grote variatie in typologie. Grote woningen, kleinere woningen, specifiek voor starters of juist levensloopbestendig, in karakteristieke rijen, halfvrijstaand, vrijstaand of los in het water. De woningen krijgen stoere karakteristieke namen, geïnspireerd op de typologie van de oude houten schuren in de Zaanstreek, soms heel Hollands; De Tulp, De Bonte Kraai, De Walvis en soms heel exotisch; Suez, Riga.
 
Wonen op de Eilanden van Hain is wonen op een plek waar verleden, heden en toekomst samen komen. Een geweldig en uniek woongebied waar thuiskomen oneindig genieten is.

Impressies

Ligging op de kaart

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 
 

Hoeveel meerwerk wilt u meefinancieren.

Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je leeftijd is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Stap 4: Inbreng eigen middelen
 

Betrokken partijen

AM B.V.

Opdrachtgever
Postbus 4052
3502 HB UTRECHT
0306097222
Stuur ons een e-mail
Bezoek onze website
AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2021