DELA Vastgoed geeft startschot realisatie verbouwing en uitbreiding winkelcentrum Kerkelanden

DELA Vastgoed heeft op 17 februari 2015 het startschot gegeven voor de realisatie van de grootschalige verbouwing en uitbreiding van winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum.

Winkelcentrum Kerkelanden is al jaren lang een bijzonder goed lopend winkelcentrum in de wijk Kerkelanden in Hilversum. Het in 1970 gerealiseerde winkelcentrum verdient dan ook wel een moderniseringsslag. Samen met AM Real Estate Development en Buro van der Goes is de herontwikkeling vormgegeven.

Het winkelcentrum wordt vergroot tot 9.500 m² en wordt volledig opnieuw ingedeeld. Vrijwel alle zittende huurders gaan over naar nieuwe, grotere en kwalitatief betere winkelunits. De herontwikkeling is in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum tot stand gekomen. Bouwbedrijf Pennings voert het project gefaseerd uit, waarbij het winkelcentrum volledig blijft door functioneren. Het vernieuwde winkelcentrum Kerkelanden wordt naar verwachting in het najaar van 2017 afgerond. AM RED voert de herontwikkeling uit namens DELA Vastgoed.

De gemeente Hilversum verzorgt de nieuwe terreininrichting aan de zuidzijde van het winkelcentrum.

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media