Gezond en duurzaam

Ook in jouw organisatie zijn je mensen je grootste kapitaal. Wij creëren de werkomgeving waarin zij optimaal productief kunnen zijn. Geen individuele zweetkamertjes, maar fijne ontmoetingsplekken. Met plaatsen waar je geconcentreerd kunt werken. En ruimte voor ontspanning tussendoor. Uitgekiende klimaatbeheersing, aangename verlichting en een gevarieerd aanbod van gezond en verantwoord eten. Kortom, comfort dat nog beter is dan thuis. Want we willen dat iedere medewerker blij naar binnen loopt en aan het einde van de dag weer energiek vertrekt.

WELL-certificering
Als het gaat om gezondheid en welzijn van gebouwgebruikers, dan is WELL de nieuwe norm. WELL richt zich op de aandachtsgebieden lucht, water, licht, voeding, vitaliteit, comfort en een gezonde geest.

LEES VERDER >

Interactie met de omgeving

Wij vinden dat een kantoorgebouw ook aantrekkelijk moet zijn voor de mensen die er niet naar binnen gaan. Daarom zetten we in op een goede wisselwerking tussen buiten en binnen. Tussen groen en glas en stenen. Met aandacht voor de detaillering en een resolute voorkeur voor fraaie, duurzame materialen. Want daar worden mensen gelukkiger van.

Kiezen voor mixed use
AM ziet ‘plintruimtes’ niet als commerciële vierkante meters die huur opleveren, maar als kansen om een gebouw, straat en buurt aantrekkelijk te maken voor iedereen die er komt. Tijdens, maar ook buiten kantooruren.

LEES VERDER >

“Maximaal aansluiten op de behoeften van de gebruiker.”

Iconisch ontwerp

Onopvallende gebouwen zijn er genoeg in ons land. AM creëert eye catchers waar je even bij stilstaat. Waar je graag naar binnen zou willen. Het begint daarom altijd met onze keuze voor een toonaangevend architect die wij vragen om een iconisch ontwerp.

Samenwerking
De toekomstige werkomgeving moet niet alleen mooi, maar ook functioneel en technologisch vooruitstrevend zijn. Duurzaam, comfortabel, gezond en veilig. Om al die ambities waar te maken, kiezen we voor een integrale aanpak en werken we vanaf het begin in teamverband met alle ontwerpdisciplines. Gelukkig is dat iets wat we graag doen en waar we goed in zijn.

LEES VERDER >

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Wil je sparren over jouw ideale kantooromgeving? Aan de hand van onze recente projecten laten we je graag zien wat ‘Reinventing the office’ voor jou kan betekenen.

ONTMOET ONZE MENSEN
AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media