Bewegen en ontmoeten

AM wil gezond en efficiënt werken stimuleren. Onze gebouwen zetten de gebruikers aan tot dynamiek: bewegen en ontmoeten en verbinden.
Niet de hele dag statisch achter een bureau zitten, dat kun je thuis doen. Het kantoor van de toekomst is de plaats waar professionals contacten leggen, ideeën uitwisselen, elkaar verder helpen. Natuurlijk zijn er aantrekkelijke concentratieplekken. Maar in onze visie zijn de ontmoetingsplaatsen essentieel. Daar zie je anderen. En daar kun je jezelf laten zien.

Spectaculair atrium

AM vormt kantoorconcepten bij voorkeur rond een royaal atrium. Een hoge, open ruimte is de perfecte hang out voor hybride werkers die hun kortere aanwezigheid op kantoor optimaal willen benutten.

LEES VERDER >

De trap als blikvanger

Ontmoetingsplek bij uitstek is de grote trap die wij centraal in het atrium plaatsen. Je zou kunnen spreken van een designobject dat de gebruikers van het gebouw verleidt om in beweging te komen. Omdat je onderweg naar boven interessante mensen tegenkomt. En omdat de verschillende niveaus een schitterend perspectief bieden op het komen en gaan van bekenden. Zo laat je de lift links liggen. En dat is beter voor iedereen.

Showcase: HELIX

Bij Leidsche Rijn realiseert AM ideale kantoor voor hybride werkers. Als je op de A12 voorbijrijdt, wenkt achter de transparante gevel al de iconische trap.

LEES VERDER >

“Werkomgevingen creëren die je aanmoedigen om te bewegen”

De menselijke maat

De afgelopen jaren hebben geleerd dat eisen die aan een kantoorgebouw worden gesteld, snel kunnen veranderen. AM hield daar altijd al rekening mee. En doet dat nu meer dan ooit. Wij opteren al jaren voor relatieve laagbouw omdat wij waarde hechten aan de menselijke maat. Niemand gaat immers voor zijn plezier op 20-hoog aan het werk. Dat komt goed uit nu liften een bottle neck zijn. De uitnodigende en comfortabele trappen in onze kantoren blijken een uitkomst. Zij stimuleren medewerkers om in beweging te komen. Zo nodig kan gemakkelijk afstand worden gehouden.

Toekomstbestendige installaties

De uitgestrekte vloervelden in onze gebouwen zijn zo ontworpen dat zij flexibel kunnen worden ingedeeld en veranderd. Er kan probleemloos worden geschakeld naar andere functies: van werkruimte naar vergaderzaal of ontmoetingsruimte. De installatietechniek is hier volledig op voorbereid, zodat verlichting, luchtzuivering en elektronische aansluitingen ook in de gewijzigde opzet optimaal zijn. Zou er, in een verre toekomst, de wens ontstaan om het kantoor een totaal andere functie te geven, bijvoorbeeld als hotel of appartementengebouw? Dan is het goed om te weten dat ook daar bij de ontwikkeling al rekening mee is gehouden.

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Wil je sparren over jouw ideale kantooromgeving? Aan de hand van onze recente projecten laten we je graag zien wat ‘Reinventing the office’ voor jou kan betekenen.

ONTMOET ONZE MENSEN
AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media