De Voorwaarts

Bij de ontwikkeling van het gebied De Voorwaarts is AM verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de realisatie van de grootschalige detailhandel. Er wordt een interessant cluster neergezet van winkels die de regionale aantrekkingskracht van Apeldoorn aanzienlijk versterken.

De eerste fase van het retailpark, bestaat uit ruim 20.000 m² grootschalige detailhandel, horeca en leisure. Het retailpark biedt ruimte aan onder meer MediaMarkt, Toychamp, Daka/Intersport, Decathlon, Sanisale/Keukensale, Burger King en Fit4Free. Daarnaast zal ook Hornbach zich binnenkort in het gebied vestigen.

Momenteel werkt AM aan de ontwikkeling van een tweede fase voor de Voorwaarts. Deze nieuwe ontwikkeling zal ruimte bieden aan ca. 16.000m2 nieuwe grootschalige winkelruimte.

De locatie kent een uitstekende ontsluiting op de A50 en de stadsring van Apeldoorn. Het retailpark is ontworpen door FaulknerBrowns Architects. Het multifunctionele gebied De Voorwaarts omvat naast het retailpark tevens Omnisport Apeldoorn, evenementenlocatie Americahal, Intratuin, het sportcomplex van WSV en Woonboulevard Apeldoorn.

Bijzonder aan het concept is dat het retailpark aan het bestaande Omnisportcentrum Apeldoorn (25.000 m² sportvoorzieningen) vast is gebouwd. Er is niet alleen sprake van een fysieke verbinding tussen het Omnisport en de nieuwe winkels, ook architectonisch worden de complexen met elkaar verbonden. Een groot en licht atrium in het winkelcentrum (van duurzame prefab beton) biedt toegang tot de winkels.

Beschikbare units:

  • De Voorwaarts 37: 1.438 m²
  • De Voorwaarts 47: 1.128 m2

Bekijk op Funda in Business

Achtergrondinformatie:

De Voorwaarts

Voorwaarts 45 – 360 Virtual Tour

 

 

Ligging op de kaart

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media