Verkoopmanager

Heb jij een hart voor vastgoed- en gebiedsontwikkeling in de Metropoolregio Amsterdam? Gevoel en interesse voor marketing-, communicatie-  en verkoopstrategieën? En vind jij het leuk om een spilfunctie te bekleden richting externe partners zoals makelaars, notarissen, reclamebureaus, et cetera? AM komt graag met jou in contact.
 • Bedrijf AM
 • Plaats Utrecht
 • Vakgebied Adviseur
 • Businessline Ontwikkeling & Advies
 • Opleidingsniveau HBO
Solliciteren

Wat ga je doen?

Als verkoopmanager streef je naar de meest optimale product-/marktcombinatie bij nieuwbouwprojecten. Jij bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de beste marketing- en verkoopstrategie bij verschillende nieuwbouwprojecten in de Metropoolregio Amsterdam.

Als verkoopmanager heb jij een belangrijke rol bij de start en conceptfase en het ontwikkelen en verkopen van nieuwbouwprojecten.  Bij elk nieuwbouwproject breng je in kaart wie je doelgroep is en welke woonbehoefte/wensen zij heeft. Jij draagt er zorg voor dat jouw concept de beste prijs- en productcombinatie heeft en optimaal past bij de wensen en behoeften van potentiële klanten. Aan de hand van crowdsourcing wordt het concept  aan de markt getoetst en geoptimaliseerd. Samen met de projectontwikkelaar adviseer je bij de selectie van co-makers, om deze vervolgens te contracteren.
De door jouw bedachte marketing- en verkoopstrategie zorgt ervoor dat je de interesse van potentiële klanten vasthoudt, zodat zij ook daadwerkelijk overgaan tot het kopen van een huis van het betreffende project. Tijdens dit proces speel je een belangrijke rol in de creatie en heb je een sturende rol richting externe partijen zoals makelaars, reclamebureaus en notarissen.

Kortom een veelzijdige commerciële rol waarin jij een spilfunctie hebt en uiteindelijk streeft naar de ultieme balans tussen verkoopsnelheid en maximale opbrengst.

De standplaats van de functie is Utrecht, Papendorp. Je komt in een team te werken met 5 andere verkoopmanagers en je werkt veel met collega’s van andere afdelingen. We zoeken een collega voor 32 tot 40 uur per week.
 

Wat zoeken wij?

Als verkoopmanager heb je:
 • jij hebt minimaal een afgeronde hbo- opleiding in de richting van MER, vastgoed of makelaardij;
 • 3-5 jaar ervaring met verkoop van nieuwbouwprojecten in bij voorkeur stedelijke gebied;
 • je hebt aantoonbare affiniteit met marketing- en verkoopstrategieën;
 • je bent conceptmatig en tekstueel sterk onderlegd;
Om succesvol te zijn als verkoopmanager ben je instaat om de wensen en behoefte van je doelgroep te achterhalen en dit te vertalen naar een marketing- en communicatieplan. Je bent gedreven om een optimaal resultaat te behalen, waarbij de woningen voor de juiste prijs worden verkocht. Daarnaast ben je sensitief, beschik je over overtuigingskracht en kun je goed schakelen met verschillende stakeholders. Je bent zelfsturend, planmatig en procesmatig sterk ontwikkeld, zodat je de juiste verkoopstrategie kunt uitrollen.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de onderstaande solliciteer button.

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Helena Rippen, Talent Acquistion Specialist bij AM. Bereikbaar via 06 15 32 79 02 of per mail via helena.rippen@bam.com
 
Solliciteren
 • Bij AM krijg ik alle mogelijkheden om mijn vakkennis over gebiedsontwikkeling te vergroten – en direct toe te passen bij inspirerende projecten.
  Caroline Vredebregt - Verkoopmanager
 • Caroline Vredebregt
AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2019