Projectontwikkelaar

Ben jij een commerciële strateeg, kun je goed samenwerken en ben je een echte procesregisseur van ontwikkeltrajecten? En wil jij je kennis en ervaring inzetten bij één van de grootste ontwikkelaars van Nederland? Dan is AM jouw volgende werkgever.
 • Bedrijf AM
 • Plaats Utrecht
 • Vakgebied Projectmanager
 • Businessline Ontwikkeling & Advies
 • Opleidingsniveau WO
Solliciteren

Wat ga je doen?

Als projectontwikkelaar ben je eindverantwoordelijk voor de totstandkoming tot en met de realisatie van projecten. Hierin houd je rekening met de vooraf vastgestelde uitgangspunten op het gebied van financiën, kwaliteit en planning. Dit doe je in teamverband met zowel collega’s als externen. Je werkt nauw samen met de bouwpartner/comakers in het kader van het beheren van de relatie met de klant. Het is jouw rol om de wens van de klant te vertalen naar concrete producten en je draagt zorg voor de participatie van de klant binnen het I AM You businessmodel van AM.

De standplaats voor de functie is Utrecht (Papendorp), en het werkgebied is Metropool Rregio Amsterdam. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week.

Wat zoeken wij?

Om succesvol te zijn als projectontwikkelaar kan jij processen planmatig en gestructureerd managen, toon je ondernemerschap, heb je een duidelijke visie op de projecten en is samenwerken een van jouw kerncompetenties. Verder ben je communicatief vaardig, heb je een sterke persoonlijkheid die kan verbinden en ben je commercieel ingesteld. In aanvulling op ons team zoekt AM Noordwest een projectontwikkelaar met stedenbouwkundige affiniteit.

Daarnaast heb je:
 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding Bouwmanagement/Vastgoedkunde of vergelijkbaar;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij bijvoorbeeld een ontwikkelaar, woningcorporatie of adviesbureau op het gebied van stedenbouw en planeconomie;
 • Een netwerk in Noord-Holland, bij voorkeur in de regio Amsterdam;
 • Ervaring met procesmanagement, stedenbouw, grondexploitaties en stichtingskostenopstellingen.

Wat bieden wij?
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. AM is een solide gebieds- en projectontwikkelaar waar zaken goed geregeld zijn, maar we leren ook graag van jou door open te staan voor nieuwe ideeën. Werken in het AM Huis in Utrecht betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. AM hecht waarde aan een sterke eigen cultuur. Zo organiseert zij diverse sociale en sportieve activiteiten voor medewerkers zoals de Inspiratiedag, Dam tot Damloop en diverse wielevents.

Wij willen ook een werkgever zijn, waar medewerkers carrière kunnen maken binnen een bijzonder vak: integrale gebiedsontwikkeling. Wie bij ons werkt krijgt volop kansen zich verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw&Infra;
 • Leaseauto;
 • Laptop en telefoon;

Over ons
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. AM legt de lat hoog als het gaat om gebiedsontwikkeling en geeft invulling aan haar missie aan de hand van vijf kernthema’s: Gedurfde duurzaamheid, Inclusieve stad, Healthy Urban Living & Working, Stad- en gebiedmaker en Gelukkig leven.

Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM ontwikkelt vanuit grondposities, doet veelvuldig mee aan prijsvragen en initieert vanuit samenwerkingen met stakeholders in een gebied. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. AM Noordwest is actief in de Metropool Regio Amsterdam en richt zich op projecten en gebiedsontwikkelingen op het gebied van wonen en mixed use gebouwen.

Interesse?

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Bob Kolstein, Corporate Recruiter, telefonisch via 06 110 558 54 of via e-mail, bob.kolstein@bam.com. Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via de button op deze pagina. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend. Een screening kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure.
Solliciteren
 • Bij AM krijg ik alle mogelijkheden om mijn vakkennis over gebiedsontwikkeling te vergroten – en direct toe te passen bij inspirerende projecten.
  Caroline Vredebregt - Verkoopmanager
 • Caroline Vredebregt
AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2020