Carrière bij AM

AM bedenkt en ontwikkelt inspirerende en duurzame leefomgevingen, voor de samenleving van vandaag en morgen. Daarmee willen we ook een inspirerende werkgever zijn, waar medewerkers carrière kunnen maken binnen een bijzonder vak: integrale gebiedsontwikkeling. AM hecht groot belang aan samenwerken, daadkracht, creativiteit en integriteit met als voortdurend streven inspirerend leiderschap te tonen en onszelf hierin dagelijks aantoonbaar te bewijzen in onze projecten.

De AM-organisatie kenmerkt zich door een open cultuur, met veel ruimte voor eigen initiatief en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Begrippen voor een typische AM'er zijn: extravert, energiek en empathisch vermogen. Het teamgevoel staat voorop: samen met collega’s en externe partijen komen onze projecten tot stand, in een proces waarbij creativiteit voorop staat. Voel je je aangesproken? Bekijk hieronder onze actuele vacature(s).

Vacature conceptontwikkelaar

Wil jij als conceptontwikkelaar een functie met veel vrijheid waarin je alle ruimte krijgt voor jouw ondernemende karakter? Wil jij jouw ideeën omzetten in concrete plannen en als ontwerper bij een opdrachtgever werken? Solliciteer dan direct.

Jouw missie

In het team van Johan Snel zijn wij op zoek naar een conceptontwikkelaar. Voor zowel de lopende projecten als prijsvragen hebben wij een stevige ambitie en uitstekende ontwerpkwaliteiten nodig.

Het Bajeskwartier is een prachtig voorbeeld van een stedelijk mixed use project waarin de conceptontwikkelaar een prominente rol speelt. Als conceptontwikkelaar heb je een belangrijke rol in prijsvragen, maar ook de projecten die daaruit volgen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpproces en je schakelt met diverse externe partijen. Intern werk je voornamelijk nauw samen met de ontwikkelingsmanagers in de verschillende regio’s.

Als conceptontwikkelaar:

 • Doe je proactief ontwerpend onderzoek en draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe gebieds- en woonconcepten;
 • Maak je deel uit van ontwikkelingsteams en draag je bij aan de juiste ingrediëntkeuze, om plekken te creëren waar mensen zich mee kunnen identificeren;
 • Daarnaast heb je oog voor de behoeften van de verschillende doelgroepen en organiseert hiertoe ruimte in het plan en die zorgen voor variatie, differentiatie en gebruikersinteractie. Jouw programmering draagt uiteindelijk bij aan het haalbaar maken van de onderliggende businesscase;
 • Maak je verbinding met lokale netwerken, publieke- en private stakeholders

Wat breng je mee?

Als conceptontwikkelaar heb je:

 • 5 tot 10 jaar werkervaring als architect;
 • bij voorkeur ervaring opgedaan bij diverse werkgevers, bijvoorbeeld bij een adviesbureau, architectenbureau of bij de gemeente;
 • een bewezen track record. Je kunt aantonen dat je een bijdrage hebt geleverd aan complexe projecten;
 • ervaring met stedelijke mix use projecten;
 • kennis van architectonische typologie, wonen, werken en mix use;
 • een groot netwerk van ontwerpers;

Om succesvol te zijn als conceptontwikkelaar bij AM ben je een verbinder. Je kunt schakelen met veel diverse doelgroepen en mensen aan je binden. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een ondernemende houding, bent proactief en je ziet kansen. Op inspirerende wijze weet je anderen mee te nemen en te overtuigen van jouw ideeën. Je bent proactief en je gaat gemakkelijk in de actiemodus.

Wat kun je van ons verwachten?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Wij willen een werkgever zijn, waar medewerkers carrière kunnen maken binnen een bijzonder vak: integrale gebiedsontwikkeling. Wie bij ons werkt krijgt volop kansen zich verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:

 • Arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw&Infra;
 • Leaseauto;
 • Laptop en telefoon;

Jouw werkomgeving

Je komt te werken in een team met 9 collega’s. Een team van ontwerpers; van (landschaps)architect tot stedenbouwkundige. AM is een solide gebieds- en projectontwikkelaar waar zaken goed geregeld zijn, maar we leren ook graag van jou door open te staan voor nieuwe ideeën. Werken bij AM betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. AM hecht waarde aan een sterke eigen cultuur. Zo organiseert zij diverse sociale en sportieve activiteiten voor medewerkers zoals de Inspiratiedag, Dam tot Damloop en diverse wielerevents. Als het nodig is kun je vanuit  huis werken. De organisatie is er gelukkig goed op ingericht om efficiënt vanuit huis te werken.

Wie zijn wij?

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. AM legt de lat hoog als het gaat om gebiedsontwikkeling en geeft invulling aan haar missie aan de hand van vijf kernthema’s: Gedurfde duurzaamheid, Inclusieve stad, Healthy Urban Living & Working, Stad- en gebiedmaker en Gelukkig leven. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM ontwikkelt vanuit grondposities, doet veelvuldig mee aan prijsvragen en initieert vanuit samenwerkingen met stakeholders in een gebied. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Het recruitment proces

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Helena Rippen, Talent Acquistion Specialist bij AM. Bereikbaar via 06 15 32 79 02 of per mail via helena.rippen@bam.com

Het recruitmentproces bestaat in ieder geval uit een eerste (online) interview, een case en een tweede interview.

Klik hier om te solliciteren.

 • Bij AM krijg ik alle mogelijkheden om mijn vakkennis over gebiedsontwikkeling te vergroten – en direct toe te passen bij inspirerende projecten.
  Caroline Vredebregt - Verkoopmanager
 • Caroline Vredebregt
AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2020