Bouw appartementengebouw The Gustav officieel gestart

Gister is officieel gestart met de bouw van 29 appartementen en 115 studio’s en appartementen in het, door Zuidschans C.V. (samenwerkingsverband BPD Ontwikkeling en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM) ontwikkelde, appartementengebouw The Gustav in de wijk Zuidas. Adjunctdirecteur Zuidas, Vera Luijendijk, verrichtte samen met Harm Janssen, directeur BPD regio Noord West, en Wim Looijen, adjunct-directeur AM Noordwest, onder grote belangstelling van de toekomstige bewoners, de officiële starthandeling op de bouwplaats.

The Gustav

Aan de Gustav Mahlerlaan wordt appartementengebouw The Gustav gerealiseerd met in totaal 144 appartementen. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, met een woonoppervlak vanaf 32 m² tot en met 137 m². Van de 144 appartementen werden 88 studio’s met een gemaximeerde koopsom op de markt gebracht, omdat zij vallen in het ‘middensegment koopwoningen’. Het woongebouw krijgt een bijzondere daktuin die is ingericht als duinlandschap en is voorzien van een continu door de wind bewegend heidegraslandschap. Door een gevarieerde beplanting worden vogels, vlinders en insecten aangetrokken. Ook worden ontmoetingsplekken op elke tweede verdieping van het gebouw gerealiseerd en een binnentuin met geïntegreerde zitplekken. Onderin The Gustav komt een commerciële plint. Onder het gebouw komen 49 parkeerplaatsen en 22 scooter opstelplaatsen en de parkeerplaatsen kunnen worden voorzien van een elektrisch oplaadpunt. In de parkeerkelder bevindt zich ook een algemene fietsenstalling. De fietsenstalling is voor fietsen goed bereikbaar door een fiets transportband naast de trap. De woningen worden gebouwd door BAM Wonen en in 2020 opgeleverd. Alle appartementen in The Gustav zijn inmiddels verkocht. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.thegustav.nl.

Zuidas

De wijk Zuidas is sterk in ontwikkeling en biedt als internationale toplocatie van Amsterdam volop ruimte voor wonen, werken, leren en ontspannen voor een gevarieerd publiek. De centrale plek tussen de binnenstad en Schiphol, tussen Buitenveldert en Oud-Zuid heeft een grote aantrekkingskracht. Met de dynamiek van de Zuidas om zich heen hebben de toekomstige bewoners op deze plek de mogelijkheid zich volledig in rust en omringd door het groen op de dak-of binnentuin terug te trekken in hun eigen plek op de Zuidas. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.zuidas.nl.

Foto bijschrift v.l.n.r.: Harm Janssen, directeur BPD regio Noord West, Wim Looijen, adjunct-directeur AM Noordwest, Vera Luijendijk, adjunct-directeur Zuidas.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media