AM verkoopt kantoor- en bedrijfsruimte in Cruquiuswerf in Amsterdam aan Midvast

Gebiedsontwikkelaar AM heeft met Midvast de koopovereenkomst van de kantoor- en bedrijfsruimte in project Cruquiuswerf in Amsterdam ondertekend. Hierbij wordt het in aanbouw zijnde pand met een totaal verhuurbare oppervlakte van 1.683 m2 eigendom van de vastgoedonderneming.

Cruquiuswerf

Het plan Cruquiuswerf ligt op Cruquiuseiland in het oostelijk havengebied van Amsterdam. Op het eiland is naast ruimte voor wonen ook plek voor hippe horeca en creatieve bedrijvigheid. Cruquiuswerf bevindt zich binnen de ring van Amsterdam op slechts een paar fietsminuten van het centrum. Hier komen in totaal 173 koopappartementen en 122 huurappartementen, een ondergrondse stallingsgarage met 193 plaatsen en een kantoor- en bedrijfsgebouw.

Het kantoor-/bedrijfsgebouw is gelegen in de buitenbocht van de Cruquiusweg met de hoofdentree aan de Cruquiusweg. Het gebouw heeft een speelse architectuur en veel daglicht. De gevels worden uitgevoerd in geprefabriceerd beton met een ruwe oppervlakte. Het gebouw voorziet in zes lagen kantoor-/bedrijfsruimte met een totale verhuurbare oppervlakte van circa 1.683 m2 en wordt voorzien van een eigen lift. Het complex kan als geheel worden gebruikt, maar is ook geschikt voor multi-tenant verhuur (per verdieping). Bij de kantoor- en bedrijfsruimte horen zes stallingsplaatsen, welke in de ondergrondse stallingsgarage gelegen zijn. De realisatie van het totale project is in handen van BAM. De oplevering van kantoor- en bedrijfspand is eind 2020.

De verkoop was in handen van FRIS Bedrijfsmakelaars en de koper werd geadviseerd door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

Stad- en gebiedmaker

Het plan Cruquiuswerf omarmt de visie van AM die zij uitdraagt als koploper op het gebied van stad- en gebiedmaker. Cruquiuswerf biedt een woon-, werk en verblijfsbestemming binnen de stad voor een divers publiek; zowel starters, (jonge) gezinnen als tweeverdieners en ouders van wie de kinderen uit huis zijn, vinden hier een fijne en betaalbare plek om te wonen en werken. Meer informatie over het plan is te vinden op www.cruquiuswerf.nl.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media