AM verkoopt De Voorwaarts in Apeldoorn

20.000 m2 grootschalige detailhandel, horeca en leisure

Utrecht, 30 september 2015 – AM Real Estate Development, deel uitmakend van Koninklijke BAM Groep nv, heeft de eerste fase van het retailpark De Voorwaarts in Apeldoorn verkocht aan Epic I s.a.r.l.
front view_2LR

Deze fase bestaat uit ruim 20.000 m2 grootschalige detailhandel, horeca en leisure. Het retailpark biedt ruimte aan onder meer MediaMarkt, Telstar, Toychamp, restaurant VOOR, Decathlon, Sanisale.com, Keukensale.com, Burger King en Fit4Free. Na ontwikkeling van de tweede en derde fase zal de locatie bijna 90.000 m2 detailhandel omvatten, met een uitstekende ontsluiting op de A50 en de stadsring van Apeldoorn. Het retailpark is ontworpen door FaulknerBrowns Architects.

Het multifunctionele gebied De Voorwaarts omvat naast het retailpark tevens Omnisport Apeldoorn, evenementenlocatie Americahal, Intratuin, het sportcomplex van WSV en Woonboulevard Apeldoorn.

Partijen doen geen mededelingen over de financiële details van de transactie. DTZ Zadelhoff trad op namens de verkoper. Appelhoven Vastgoedadviseurs en Osborne Clarke traden op namens de koper.

De transactie past binnen het Back-in-shape-programma van BAM.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media