AM start verkoop woningen Zeeburger Zilt in Amsterdam

Nieuwe ruim opgezette wijk in stadse sfeer binnen de ring

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start zaterdag 10 oktober de verkoop van 36 eengezinswoningen en 34 appartementen in het nieuwe plan Zeeburger Zilt op Zeeburgereiland in Amsterdam. Inmiddels hebben zich al vele belangstellenden ingeschreven via de website van het project en kan naar verwachting in het eerste kwartaal van 2016 worden gestart met de bouw.

 1831,0 AM - Zeeburgereiland blok 3.4 - 300dpilr

Zeeburger Zilt is het nieuwste woongebied op Zeeburgereiland. Hier ontwikkelt AM een nieuwbouwproject met ruime huizen met tuin en terras en appartementen met fraaie buitenruimten. Op Zeeburgereiland, gelegen binnen de ring van Amsterdam aan het Buiten-IJ, is veel aandacht voor openbaar gebied en groenvoorzieningen in de vorm van een sfeervolle en kindvriendelijke inrichting van de woonomgeving. Parkeerfaciliteiten worden zoveel mogelijk uit het zicht gerealiseerd, zodat het gevoel van licht en ruimte voor de bewoners optimaal is. Er zijn diverse sport- en schoolvoorzieningen in de wijk aanwezig. In de nabije toekomst worden hier diverse winkelvoorzieningen aan toegevoegd.

Woninginformatie
Het woningaanbod bestaat uit 36 eengezinswoningen verdeeld over drie verschillende woonblokken met daarin negen verschillende types met woonoppervlakten van 111 m2 tot 150 m2 en 34 appartementen variërend van studio tot penthouse met woonoppervlakten van ongeveer 38 m2 tot 110 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een (dak)terras, grote buitenruimte of tuin. De ruime eengezinswoningen beschikken over een tuin en dakterras. Kopers hebben de keuze uit meerdere indelingsvarianten. Het moderne en stadse ontwerp van het plan is van Marc Bukman van Steenhuis Bukman Architecten. De prijzen van de eengezinswoningen zijn vanaf € 360.000 en voor de appartementen vanaf € 140.000 v.o.n. inclusief vijftig jaar afgekochte erfpacht. Desgewenst kunnen de woningen worden gekocht zonder afloop van erfpacht. Deze wordt dan voldaan via een jaarlijkse canonbetaling. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen te koop in een overdekte en afsluitbare stallinggarage.

De start verkoop vindt plaats van 11.00 – 14.00 uur in restaurant Haddock, IJdijk 8, Amsterdam.

vtwonen woonstijlen voor AM
Met het vtwonen inrichtingspakket wordt de kopers in Zeeburger Zilt de keuze geboden de woning te laten opleveren in een woonstijl die bij hen past. Bij het vtwonen inrichtingspakket wordt de woning compleet afgewerkt met plinten, vloerafwerkingen door het hele huis en de muren en eventuele trap geschilderd in de kleur(en) naar keuze. ‘vtwonen woonstijlen voor AM’ betreft een samenwerking tussen AM en vtwonen.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

 Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media