AM start verkoop woningen laatste fase Parklane in Arnhem

Veel belangstelling voor aanbod in jongste deelplan van Schuytgraaf

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM is de verkoop gestart van de woningen uit de laatste fase van de ruim opgezette, groene villawijk Parklane in het Arnhemse uitbreidingsgebied Schuytgraaf. Het nieuwe woningaanbod omvat in totaal 35 woningen, waarvan er nu elf in verkoop zijn gegaan. Dit zijn zes eengezinswoningen, drie geschakelde vrijstaande woningen en twee twee-onder-een-kap woningen. Inmiddels hebben zich meer dan twintig belangstellenden voor deze woningen gemeld en kunnen de koopovereenkomsten worden getekend.
240507_BRO_Parklane_c_geschakeld vrijstaandLR

 

Parklane ligt op een schiereiland binnen de ringweg van Schuytgraaf en heeft de uitstraling van een moderne, groene villawijk. De ligging buiten de hoofdader van de verkeersstructuur maakt het gebied autoluw. De recreatieve, brede waterpartijen om Parklane zorgen voor mooie uitzichten en een natuurlijke omkadering van de buurt. De woningen liggen op kavels met veel privacy aan een rustige woonstraat. Dit versterkt de parkachtige uitstraling, mede door de minimaal vier meter diepe voortuin. Parkeergelegenheid voor bewoners is op eigen terrein.

De bouwvergunning voor deze fase is verleend en de woningen kunnen gefaseerd worden opgeleverd. Hierdoor is het mogelijk om de bouw van de eerste woningen na verkoop snel te starten. Met de realisatie van deze fase nadert de voltooiing van de wijk Parklane.

Woninginformatie
De architectuur van de woningen in Parklane is gebaseerd op Engelse landschapshuizen. Het gebruik van natuurlijke en kwalitatieve materialen voor de gevelsteen en de afwerking zorgen voor een luxe uitstraling, hetgeen de architectuur van de woningen versterkt. De woningen variëren in prijs van € 179.500 tot € 274.500 v.o.n. inclusief een keukencheque ter waarde van € 3.000 (type Burrswood) of € 5.000 (type Sissinghurst en Stowe).

Op zaterdag 7 december is het informatiecentrum Schuytgraaf aan de Metamorfosenallee 101 in Arnhem van 11.00 tot 13.00 uur geopend. Hier is uitgebreide verkoopdocumentatie over Parklane beschikbaar. De verkoop van de woningen is in handen van Willemsen Makelaars en Strijbosch Thunissen Makelaars uit Arnhem. BAM Woningbouw bouwt de woningen. Zie ook www.woneninparklane.nl.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, beleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media