AM start verkoop volgende fase Villapark Eikelenburgh in Rijswijk

Toekomstige bewoners betrokken bij woningaanbod vierde fase

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start vrijdag 27 november de verkoop van 22 woningen in het project Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. Het woningaanbod bestaat uit verschillende typen royale herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa. Belangstellenden zijn in de gelegenheid gesteld om online hun woningvoorkeur voor deze fase aan te geven, waarmee het actuele aanbod optimaal is afgestemd op de wensen van toekomstige bewoners. De woningen zijn onderdeel van de vierde fase en bevinden zich rond het centrale park  en richting de Sir Winston Churchilllaan.

Toermalijn

Villapark Eikelenburgh
Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Het betreft de transformatie van het voormalige twaalf hectare grote kassengebied aan de westkant van Rijswijk naar een woongebied. In het eerste plandeel zijn 52 woningen gerealiseerd en op dit moment zijn er nog 15 huizen in aanbouw. De ontwikkeling betreft in totaal circa driehonderd woningen, die in verschillende fasen in verkoop worden gebracht. Het plan biedt een divers woonprogramma met vrijstaande villa’s, herenhuizen, twee-onder-één-kap woningen, eengezinswoningen en enkele appartementen in kleinschalige opzet. De woningen in de wijk hebben alle een architectuur van de Nieuwe Haagse School en zijn naar een ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur.

Het woningaanbod in deze fase bestaat uit zeven herenhuizen, veertien twee-onder-kap-woningen en een vrijstaande villa. De prijzen zijn vanaf € 417.500 tot € 609.500 v.o.n. De royale woonoppervlaktes variëren van 155 m2 tot en met 198 m2 op kavels van 198 m2 tot en met 549 m2. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Start verkoop
De verkoop van de volgende 22 villa’s start op vrijdag 27 november van 17.00 tot 20.00 uur in het informatiecentrum aan de Sir Winston Churchillaan 1033 in Rijswijk. Tijdens deze avond kunnen belangstellenden de sfeer en leefruimte ervaren in de modelwoning van het type Toermalijn die deze avond is opengesteld. Op www.villaparkeikelenburgh.nl is meer informatie te vinden over het project.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media