AM start verkoop laatste woningen Tuinveld in ’s-Gravenzande

Nieuw aanbod nul-op-de-meterwoningen; voltooiing nieuwbouwplan in zicht.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start 2 november de verkoop van de laatste 28 woningen in de wijk Tuinveld in ’s-Gravenzande. Het woningaanbod bestaat uit 24 twee-onder-een-kapwoningen in verschillende typen, twee halfvrijstaande woningen en twee vrijstaande villa’s. De prijzen zijn vanaf € 429.000 tot € 679.000 v.o.n. Met de verkoop en realisatie van de woningen uit deze laatste fase nadert het nieuwbouwplan zijn voltooiing, dat in totaal ongeveer vierhonderd woningen omvat.

amw113_fr_06lr

Nul-Op-de-Meter

De 28 huizen die in verkoop gaan komen aan de Boerenlaan en Rode Kruislaan in ’s-Gravenzande. Twaalf van de twee-onder-een-kapwoningen worden gerealiseerd volgens het Nul-Op-de-Meterconcept (NOM-huis): hierbij zijn de in- en uitgaande energiestromen in balans bij een normaal energieverbruik. Deze woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Daarbij is er een lucht-water- warmtepomp met een warmtewisselaar in de schoorsteen geïnstalleerd, waarmee warmte wordt teruggewonnen. Tevens is de woning voorzien van vloerverwarming. Met deze voorzieningen wordt voorzien in gezond en comfortabel wonen. De toekomstige bewoners van een NOM-huis zijn voordeliger uit dan bij een regulier huis, daar de energiekosten lager zijn. Bovendien kunnen kopers van een NOM-huis € 27.000 meer lenen. Dit is eenvoudig zelf te berekenen op www.hetkangewoon.nl/maximale-hypotheek-berekenen.

Het ontwerp van de woningen is ontleend aan de BAM Wooncollectie en is afkomstig van AM Concepts, architect Benedict Kraus. Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

De start verkoop vindt plaats op 2 november in De Kiem aan de Koningin Julianaweg 91 in ’s-Gravenzande van 16.00 tot 18.00 uur. Vertegenwoordigers van AM en betrokken makelaars zijn aanwezig om informatie te verstrekken over het plan en vragen te beantwoorden. Daarnaast is uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar.

Victor & Wonen

Tijdens de start verkoop wordt eveneens het ‘Victor & Wonen’ concept gepresenteerd Dit concept biedt kopers de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonsfeer naar keuze. Binnen het concept zijn vijf eigentijdse woonsferen gecreëerd en zijn er diverse mogelijkheden om de indeling van de woning aan te passen naar de leefwijze van de koper. Victor & Wonen is een ontwikkeling van BAM Woningbouw en Victor Meuwissen (interieurdesigner).

In totaal komen in Tuinveld vierhonderd woningen. Met de komst van de laatste fase van 28 woningen nadert deze nieuwe woonbuurt zijn voltooiing. Voor meer informatie over het plan en het actuele woningaanbod zie www.wonenintuinveld.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media