AM start verkoop Aureliushof in Leidschenveen

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start vrijdag 20 mei de verkoop van 24 woningen en twee herenhuizen in het project Aureliushof in Leidschenveen. Het plan is een van de laatste nieuwbouwplannen in Leidschenveen en wordt gerealiseerd aan de Marcus Aureliuslaan op de hoek aan de Laan van Leidschenveen en Donau.

Aurelius c2LR

Leidschenveen is onderdeel van de gemeente Den Haag en vormt samen met de aangrenzende wijken Ypenburg, Forepark, en Hoornwijk het achtste Haagse stadsdeel, Leidschenveen-Ypenburg. De woonwijk Leidschenveen kent een groot aanbod aan voorzieningen, waaronder scholen, cultuur, winkels, sportvoorzieningen en kinderopvang. Daarnaast biedt de met het aan het Groene Hart gelegen locatie tal van ontspannings- en recreatieve mogelijkheden.

Aureliushof

Aureliushof is fraai gelegen aan een watergang en groenzone en is bereikbaar via de Marcus Aureliuslaan. Midden in deze buurt komt een binnenhof met gelegenheid voor parkeren en ontmoeten.

Het plan heeft een gevarieerd aanbod van 24 eengezinswoningen met drie woonlagen in verschillende typen en twee herenhuizen met vier woonlagen. Het moderne en eigentijdse ontwerp komt van architect Paul Kloet van Kloet & Van der Merwe architecten. De woonoppervlakten van de eengezinswoningen variëren van ongeveer 125 m² tot 130 m² en voor de herenhuizen is deze circa 170 m². Alle huizen hebben een diepe achtertuin met terras, berging en achteruitgang. De woningen in Aureliushof beschikken standaard over een grote living met glazen pui aan de achtertuinzijde. De open keuken met luxe keukeninrichting is aan de voorzijde gesitueerd. De woningen beschikken over drie tot vijf slaapkamers. De prijzen zijn vanaf € 274.500 tot € 375.000 v.o.n. De bouw van de woningen is in handen van Boer Bouw in Nieuwerbrug.

vtwonen woonstijlen voor AM

Het vtwonen inrichtingspakket biedt de kopers in Aureliushof de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonstijl die bij hen past. Het vtwonen inrichtingspakket bestaat uit een complete luxe keuken met inbouwapparatuur, plinten, vloeren door het hele huis en de muren en trap geschilderd in de kleur(en) naar keuze. ‘vtwonen woonstijlen voor AM’ betreft een samenwerking tussen AM en vtwonen.

Start verkoop

De start verkoop vindt plaats op vrijdag 20 mei van 17.00 tot 19.30 uur op de planlocatie, gelegen aan de Marcus Aureliuslaan in Leidschenveen. Tijdens deze avond zijn vertegenwoordigers van AM en van de verkopende makelaar aanwezig om informatie te verstrekken over het project en is uitgebreide verkoopdocumentatie beschikbaar. Zie ook www.aureliushof.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media