AM start bouw De Buitenhagen in Schijndel

Kindvriendelijke wijk nabij centrum in parkachtige setting
Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start eind juni met de realisatie van de eerste achttien woningen in De Buitenhagen in Schijndel. Deze woningen variëren in prijs van € 209.400 tot € 255.800 v.o.n. en zijn op één woning na alle verkocht. De oplevering van de woningen is volgens planning begin mei 2015. De totale ontwikkeling die wordt gerealiseerd op het terrein van een voormalige boomkwekerij omvat 62 woningen.
type A en B straatbeeld_hr_05 LR
De Buitenhagen
De Buitenhagen ligt in de hoek van de  Structuurweg en de Wijbosscheweg. Door het behoud van enkele monumentale bomen en de aanleg van brede groenstroken heeft De Buitenhagen een ruime en groene opzet. De woningen zijn ontworpen door architectenbureau Visser en Bouwman uit ’s-Hertogenbosch. De uitstraling van de woningen appelleert zowel aan huizen uit een Amerikaanse buitenwijk als aan de Zweedse architectuur door het houtgebruik in combinatie met stenen, de veranda’s aan de voorzijde en de wisselende kapvormen. De realisatie van de woningen is in handen van BAM Woningbouw Zuid.

Woningaanbod
In De Buitenhagen worden acht verschillende woningtypes gerealiseerd. Het woningaanbod is gevarieerd en bestaat uit 22 geschakelde woningen, tien hoekwoningen, negentien twee-onder-één-kapwoningen, acht semi-bungalows en drie vrijstaande woningen. Het beschikbare woningaanbod bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en semi-bungalows vanaf € 299.700 v.o.n. Voor meer informatie over De Buitenhagen en het woningaanbod zie www.debuitenhagen.nl.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.
Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media