AM sluit huurovereenkomst met De Beren restaurants in toekomstige Horecawand in Hengelo

Gebiedsontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met De Beren restaurants. Zij zal zich als eerste huurder vestigen in de toekomstige horecawand aan het Burgemeester Jansenplein te Hengelo. Hiermee komt de realisatie van de horecawand een belangrijke stap dichterbij.

De invulling van de horecawand aan het Burgemeester Jansenplein wordt concreter nu restaurant ‘De Beren Hengelo’, onderdeel van een landelijke keten, zich hier als eerste partij gaat vestigen. De aanleg van het plein is al gestart en de realisatie hiervan is naar verwachting eind mei 2020 afgerond. De horecawand bestaat uit een commerciële plint van in totaal circa 850 m2. Hiervan gaat De Beren Hengelo circa 550 m2 in gebruik nemen. De overige invulling van het plan wordt momenteel verder door AM uitgewerkt.

“De gemeente juicht de komst van restaurant De Beren toe. Wij zien hierin een goede aanvulling op de reeds aanwezige horeca en verwachten dat dit zeker een impuls gaat geven aan de levendigheid van de binnenstad. Mooi ook dat het pal aan het evenementenplein ligt”, aldus wethouder Gerard Gerrits die de fysieke ontwikkeling van de binnenstad in zijn portefeuille heeft. “De recente aankoop van het ‘Ebenau pand’ heeft deze ontwikkeling vlot getrokken en wij zien de verdere invulling van de horecawand met vertrouwen tegemoet.”

Deze verhuurtransactie is namens AM tot stand gebracht door Adhoc Horecamakelaars.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media