AM sluit huurovereenkomst met Albert Heijn voor Ringers Winkelcentrum in Alkmaar

Gebiedsontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met Ahold voor een Albert Heijn vestiging in Ringers Winkelcentrum in Alkmaar. Voor Ringers Winkelcentrum betekent dit een belangrijke vervolgstap in het bieden van een compleet en gevarieerd winkelaanbod aan de regio.

AM is verheugd dat er een supermarkt aan het ruime aanbod van Ringers Winkelcentrum wordt toegevoegd en zij hiermee gehoor kan geven aan de wens van de omgeving. De nieuwe Albert Heijn komt aan het centrale parkeerterrein van het Ringerskwartier, grenzend aan de herontwikkelde Ringersfabriek. Bezoekers kunnen hun auto direct voor de winkel parkeren.

Overstad groeit

Gebiedsdeel Overstad, waar het Ringerskwartier onderdeel van is, heeft een woningbouwopgave van 2.500 woningen. Het Rijk heeft recent een subsidie toegekend aan de versnelling van deze plannen en de eerste plandelen zijn momenteel in uitvoering. De nieuwe supermarkt in Ringers Winkelcentrum gaat voor de (nieuwe) inwoners van dit gebiedsdeel een belangrijke functie vervullen.

Koop- en beleefcentrum

Ringers Winkelcentrum wil haar bezoekers een eigentijdse en complete beleving bieden. Het complex bevat een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en vrijetijdsbestedingen. Het goed bereikbare winkelcentrum is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar en in het volop in ontwikkeling zijnde Ringerskwartier. Parkeren kan in de grootste en meest moderne parkeervoorziening van Alkmaar met een ondergrondse parkeergarage én een parkeerterrein.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media