AM RED verhuurt aan Bever op de Noorder Arcade in Alkmaar

Opnieuw kwalitatieve impuls voor winkelcentrum.

AM Real Estate Development verhuurt circa 1300 m² winkelruimte aan Bever, dé buitenwinkel met 40 vestigingen in Nederland. Begin dit jaar verhuurde AM RED aan Barista Cafe op de Noorder Arcade. Met het opnieuw aantrekken van een kwalitatieve huurder wordt het Alkmaarse winkelcentrum verder versterkt als kloppend hart voor de regio met grote retailmerken in combinatie met hoogwaardige horeca. Bever heeft voor tien jaar de huurovereenkomst getekend.

Waar gezondheid het thema is voor kantoren, werkt AM RED op retailvlak aan het thema van transformatie en gebiedsontwikkeling. Dit betekent een gezonde en passende mix van onder andere winkels, horeca en zorgvoorzieningen.

Bever huurt aan de Noorderkade 123 dat onderdeel is van het winkelcentrum Noorder Arcade in Alkmaar. De Noorder Arcade ligt op loopafstand van de historische binnenstad van Alkmaar en heeft een eigen ondergrondse parkeergarage. Op dit moment ondergaat het winkelcentrum een grootschalige verbouwing, die begin 2017 wordt afgerond. Er werden recent al huurovereenkomsten getekend met ANWB, Decathlon en Barista Cafe. AM RED werd bij deze transactie geadviseerd door Kuijs Reinder Kakes. Bever werd geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand vastgoed adviseurs.

Over AM RED

AM Real Estate Development levert innovatieve oplossingen voor huisvesting in commercieel vastgoed. Wij realiseren waardevast onroerend goed waar beleving, flexibiliteit en het welzijn van mensen centraal  staan. Met onze partners in het bedrijfsleven en kennisinstituten zijn we in staat ontwikkelingen op de voet te volgen en scherp op actuele en toekomstige behoeftes in te spelen. Onze resultaten zijn van de hoogste standaard passend bij onze missie. Door onze jarenlange ervaring en expertise in commercieel vastgoed, bieden onze vastgoedprofessionals het antwoord op de vragen van vandaag en morgen. Waardevast onroerend goed voor nu en de veranderende behoeften in de toekomst. AM RED is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Over Bever

Bever is de buitenambassadeur. Vanuit de vele eigen buitenavonturen en uitgebreide productkennis brengt Bever de liefde voor buiten elke dag over op talloze klanten en bezoekers. Dit doet Bever in winkels door heel Nederland en op bever.nl. Bever is opgericht in 1977 en maakt deel uit van de A.S. Adventure Group, de meest succesvolle buitenketen van Europa.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media