AM RED verhuurt aan Barista Cafe op de Noorder Arcade in Alkmaar

Kwalitatieve horecapartner geeft impuls aan winkelcentrum.

AM Real Estate Development verhuurt 180 m² horecaruimte aan Barista Cafe, de kwalitatieve horecagelegenheid met 16 vestigingen in Nederland. Met het aantrekken van Barista Cafe wordt de Noorder Arcade in Alkmaar verder versterkt als winkelcentrum voor de regio met grote retailmerken in combinatie met hoogwaardige horeca. Barista Cafe heeft voor tien jaar de huurovereenkomst getekend.

Waar gezondheid het thema is voor kantoren, werkt AM RED op retailvlak aan het thema van transformatie en gebiedsontwikkeling. Dit betekent een gezonde en passende mix van onder andere winkels, horeca en zorgvoorzieningen. Hiermee wordt een winkelgebied weer het kloppend hart van haar omgeving.

Barista Cafe huurt aan de Noorderkade 140 dat onderdeel is van het winkelcentrum Noorder Arcade in Alkmaar. De Noorder Arcade ligt op loopafstand van de historische binnenstad van Alkmaar en heeft een eigen ondergrondse parkeergarage. Op dit moment ondergaat het winkelcentrum een grootschalige verbouwing, die begin 2017 wordt afgerond. Er werden eerder al huurovereenkomsten getekend met ANWB en Decathlon. AM RED werd bij deze transactie collegiaal geadviseerd door Adhoc horecamakelaars en Kuijs Reinder Kakes.

Over AM RED

AM Real Estate Development is de dienstverlener met oplossingen voor huisvestingsuitdagingen in commercieel vastgoed. Zij biedt ontwikkelmanagement, of het nu gaat om (integraal) projectmanagement, ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes middels een advies of het volledig uit handen nemen van vastgoed(her)ontwikkelingsvraagstukken. Zij realiseert met haar vastgoedprofessionals haalbare en creatieve oplossingen. AM RED is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Over Barista Cafe

Barista Café staat voor hoogwaardige verse producten die op ambachtelijke wijze worden bereid en wil zich positioneren in de markt als een horecagelegenheid die zeven dagen in de week open is, de gasten centraal staan en waar de gasten zich thuis voelen. Het idee van de samenwerking met partners is om binnen vijf jaar Barista Cafe landelijke bekendheid te verwerven met 30 – 50 Barista Cafes. De partners zullen met dezelfde ambitie, passie en verantwoordelijkheidsgevoel aan de slag gaan. Ook socialiteit en vastberadenheid zijn belangrijke punten. Deze eigenschappen zijn nodig om een winstgevende zaak te realiseren.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media