AM OP PROVADA LIVE

AM presenteert tijdens Provada Live op 3, 4 en 5 november een aantal inspirerende kennissessies onder de noemer ‘Inspired by', die via een livestream op het virtuele beursplatform van Provada worden uitgezonden.

Health Hero Challenge
dinsdag 3 november, 14.00 uur

Nils Bonder, manager Healthy Urban Living bij AM, spreekt op dinsdag 3 november om 14.00 uur twee leden van het expertteam van de Health Hero Challenge, namelijk Rinske Brand (eigenaar BRAND urban agency) en Edwin Gulickx (Directeur Rebel Group) over de ontwikkeling van het innovatieve gezondheidsconcept als resultaat van de tweedaagse pressurecooker. Wabe van Enk, hoofdredacteur PropertyNL begeleidt de sessie.

Foto v.l.n.r.: Rinske Brand, Edwin Gulickx en Nils Bonder 

 

De impact van corona op de gebieds- en stedelijke ontwikkeling
woensdag 4 november 14.00 uur

Ronald Huikeshoven, directievoorzitter AM, gaat op woensdag 4 november om 14.00 uur  in gesprek met Co Verdaas, hoogleraar gebiedsontwikkeling van de TU Delft, Jan Kadijk, manager Kennis en Innovatie bij DGBC, Ben van Berkel, founder/principal UNStudio en founder UNSense over ‘De impact van corona op de gebieds- en stedelijke ontwikkeling’. Thema’s als gezondheid, duurzaamheid, welzijn, geluk zijn actueler dan ooit, en ook het tegengaan van eenzaamheid onder veel bevolkingsgroepen. Welke rol kan ruimtelijke ontwikkeling spelen om hier pro-actief mee om te gaan?


Foto v.l.n.r.: Co Verdaas, Annemarie van Doorn, Ben van Berkel en Ronald Huikeshoven 

Deelmobiliteit: een gebiedsopgave
donderdag 5 november 14.00 uur

Op donderdag 5 november om 14.00 uur spreekt Maarten Markus, projectmanager Duurzaamheid bij AM, over de whitepaper Deelmobiliteit: een gebiedsopgave. Maarten zal ons meenemen over de versnellende rol van deelmobiliteit in het verduurzamen van de stad en gaat hierover in gesprek met Luca Bertolini, directeur Centre for Urban Studies en professor Urban & Regional Planning bij de Universiteit van Amsterdam en Aart de Koning, projectleider Ruimte & Mobiliteit bij Goudappel Coffeng.

Foto v.l.n.r.: Luca Bertolini,  Aart de Koning en Maarten Markus 

De sessies zijn te volgen op de site van Provada Live.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media