AM op Provada 2018

Voor de dertiende achtereenvolgende keer zijn wij van dinsdag 5 juni tot en met donderdag 7 juni op onze vertrouwde plek (hal 12, standnummer 8) aanwezig op de Provada. Graag praten wij hier met u bij over actuele inspirerende ontwikkelingen bij AM en trends in onze branche.

Vijf AM-kernthema’s

AM presenteert op haar stand dit jaar vijf kernthema’s die actuele invulling geven aan de missie van AM om toonaangevend, vernieuwend en inspirerend te zijn op het gebied van integrale duurzame gebiedsontwikkeling. De vijf thema’s zijn:


De AM-stand illustreert deze vijf thema’s met toonaangevende projecten, waaronder B’Mine (Inclusieve stad) in Amsterdam, NPD Welkom Talent! (Gelukkig leven) in Utrecht, Bajes Kwartier (Gedurfde Duurzaamheid) in Amsterdam, WTC Utrecht (Healthy Urban Living & Working) en Zalmhaven (Stad- en gebiedmaker) in Rotterdam.

Op de stand kunt u zich verder laten informeren en vertellen wij u graag meer over onze gebiedsontwikkelingen aan de hand van de maquettes van onder meer het gemengde stedelijke programma NPD Welkom Talent!, de energieneutrale stadswijk Bajes Kwartier en het mixed use concept CROSSOVER, dat de toon zet voor de verdere ontwikkeling van de Kop Zuidas.

Drie ochtenden actualiteit op de stand (10.00 uur en 12.00 uur)


De ochtenden staan in het teken van scherpe debatten gekoppeld aan de AM-thema’s.

Zo debatteert Maarten Markus, projectmanager duurzaamheid van AM, over ‘Gedurfde Duurzaamheid’. Binnen dit thema debatteert hij bij de opening van de Provada op 5 juni graag met u en mobiliteitsexperts over de mobiliteitstransitie in stedelijke ontwikkeling en gaat hij het die ochtend ook in gesprek met experts over circulair ontwikkelen.

Op de dinsdag lanceert AM een samenwerking met Architectuur Lokaal over het thema De inclusieve stad. Daar vertellen wij u graag later meer over!

Op de woensdagochtend 6 juni volgt het debat onder leiding van Stef Weekers, adjunct-directeur Consult van AM RED, over ‘Healthy Urban Living & Working’. Weekers gaat het gesprek aan over de gezondheid van mensen in gebouwen. Goed zo’n duurzaam gebouw, maar is het eigenlijk wel gezond?
Op donderdag 7 juni ontvangt Hilde Blank, directeur AM Concepts, de Neprom en haar gezelschap met een onderwerp dat in het hart van de actualiteit staat: ‘Under pressure: hoe meerwaarde te blijven creëren in een markt die onder druk staat’. Hilde Blank modereert en staat met haar kennis en kunde gegarandeerd voor het nodige vuurwerk.

In de volgende nieuwsbrief ontvangt u meer informatie over het programma van AM gedurende de drie dagen.

Van Bijlmerbajes naar Bajes Kwartier

Vanzelfsprekend geven wij aandacht aan de voormalige Bijlmerbajes en dan bij voorbaat aan de nieuwe energieneutrale stadswijk Bajes Kwartier op onze stand.

Tafelvoetbal uit de Bijlmerbajes

AM laat bezoekers van onze stand op een speelse manier kennis maken met materiaal van de voormalige Bijlmerbajes. Zo is er een origineel tafelvoetbal te bewonderen en hebben wij de enige echte sleutelbos van de beruchte bajes op de stand.

Maquette

Ook kunt u de maquette van deze compleet nieuwe energieneutrale stadswijk van Amsterdam bekijken en u laten informeren over de gedurfde duurzame ambities.

Onderzoek naar stedelijke verdichting

Doordat steden steeds meer willen inbreiden in plaats van uitbreiden, neemt de druk op de woningmarkt toe. Steden zijn zodoende genoodzaakt om te bouwen in hogere dichtheid. Dit onderzoek probeert te achterhalen welke omgevingskenmerken en stedenbouwkundige structuren in dergelijke hoogstedelijke buurten het meest aantrekkelijk zijn.

AM doet regelmatig onderzoek naar de behoeften van doelgroepen en consumenten in de markt. Andere recente onderzoeken van AM zijn:

Programma-onderdelen Provada 2018

Welkom op onze stand
10.00 – 19.00 uur (openingstijden Provada)

AM debat
dagelijks om 10.00 – 12.00 uur

AM netwerkborrel
dagelijks vanaf 16.30 – 19.00 uur (voor alle relaties van AM)

Meer nieuws over onze programma-onderdelen kunt u lezen in onze volgende nieuwsbrief.

Onze welbekende barista’s staan ook dit jaar weer voor u klaar om u te verwennen met hun bijzondere koffiespecialiteiten.

Daarnaast zien zij en de rest van ons team u graag tegemoet bij onze dagelijkse netwerkborrel.

We hebben er zin in.
Tot ziens op 5, 6 en / of 7 juni!

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media