AM in gesprek met woonconsument tijdens vtwonen & design beurs

Presentatie vtwonenhuis en onderzoek naar sfeermakers in en om het huis

Met een stand in de vorm van het vtwonenhuis neemt gebieds- en vastgoed-ontwikkelaar AM deel aan de vtwonen & design beurs, die van 29 september tot en met 4 oktober wordt gehouden in de RAI in Amsterdam. AM gaat tijdens deze zesdaagse beurs het gesprek aan met de bezoekers over de vraag wat de belangrijkste sfeermakers zijn in en om het huis. Ook presenteert zij het vtwonenhuis en de vtwonen-interieurpakketten die zij samen met vtwonen heeft ontwikkeld.
standimpressie 2 beelden gesneden
“AM heeft de afgelopen jaren flinke stappen gezet in het nauwer samenwerken en het beter communiceren met onze particuliere klant. Met I AM YOU zetten wij, vanaf de ideeënfase tot en met het wonen, in op het co-creëren met en het ontzorgen van de klant. Via initiatieven in samenwerking met vtwonen, zoals het vtwonenhuis als onderdeel van de Wooncollectie en de vtwonen-interieurpakketten, kunnen wij nog betere service bieden aan woonconsumenten”, zegt Mario Broos, directeur AM. “Een logische vervolgstap in het intensiveren van het contact met woonconsumenten is het deelnemen aan de vtwonen & design beurs.”

AM lanceert op de beurs een onderzoek naar de tien belangrijkste sfeermakers in de woning (interieur en exterieur). De resultaten hiervan zal zij benutten in de verdere ontwikkeling en styling van woningen en de uitbreiding van de optiepakketten. Nu al biedt AM haar kopers vtwonen-interieurpakketten aan in drie stijlen. De recente kopers van een woning van AM worden uitgenodigd voor een gratis bezoek aan de beurs.

De stand van AM is te vinden in hal 11, locatie 064. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media