AM geeft startsein realisatie woningen Ebbingekwartier in Groningen

Wethouder Roeland van der Schaaf verricht officiële handeling

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft dinsdag 17 november het officiële startsein voor de realisatie van de eerste fase met achttien woningen in nieuwbouwproject Ebbingekwartier in Groningen. In het bijzijn van kopers en andere betrokkenen zal wethouder Roeland van der Schaaf van de gemeente Groningen hierbij de officiële handeling verrichten.

AM72364LR

Wonen in het Ebbingekwartier
Het Ebbingekwartier is een nieuwe, kleinschalige woonwijk in het hart van Groningen, die wordt gerealiseerd op het CiBoGa-terrein. Aan de rand van het historische centrum van de binnenstad worden in deze fase achttien royale stadswoningen gerealiseerd in een parkachtige, autoluwe omgeving.  De woningen zijn standaard voorzien van vijf slaapkamers en kopers hebben een ruime keuze in de indeling van de woning. De woonoppervlaktes zijn vanaf 140 tot en met ongeveer 175 m2. De prijzen variëren van
€ 249.000 tot € 315.000 v.o.n. Er zijn op dit moment nog enkele woningen beschikbaar.

Woononderzoek
Voor toekomstige ontwikkelingen in het Ebbingekwartier worden belangstellenden met een online woononderzoek gevraagd mee te denken over de architectuur, woonsferen en indeling van de woningen. Het toekomstig woningaanbod zal hierdoor zoveel mogelijk aansluiten bij de woonwensen van de toekomstige bewoners. Zie voor meer informatie over het plan of deelname aan het onderzoek www.woneninhetebbingekwartier.nl.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media