AM geeft startsein bouw woningen Tuinveld ’s-Gravenzande

Wethouder Duijvestijn verricht officiële handeling

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft woensdag 15 april het startsein voor de realisatie van de volgende 28 woningen in de derde fase van Tuinveld. De bouw van de eerste 26 woningen in deze fase is reeds gestart in november en door de voorspoedig lopende verkoop kan AM samen met BAM Woningbouw nu ook de resterende woningen realiseren. Alle 54 woningen zijn verkocht en worden naar verwachting in het vierde kwartaal van 2015 opgeleverd. Wethouder Theo Duijvestijn verricht de officiële handeling tijdens de feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen.

AMW113_6 - AMwonen_Tuinveld_12LR

AM ontwikkelt in het nieuwbouwplan Tuinveld 388 woningen. Na de realisatie van deze 28 huizen, zullen er in totaal ruim 300 woningen zijn opgeleverd. De wijk is gelegen aan de noordkant van ’s Gravenzande en kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene en waterrijke inrichting.

Officiële handeling
In het kader van de start bouw is een feestelijke bijeenkomst georganiseerd voor kopers en andere betrokkenen. Wethouder Theo Duijvestijn verricht hierbij de officiële handeling, waarna met de aanwezigen zal worden getoost op een voorspoedige bouw.

Het ontwerp van de woningen is ontleend aan de BAM Wooncollectie en is afkomstig van AM Concepts, architect Benedict Kraus. De prijzen van de woningen in deze fase zijn vanaf € 245.000 tot en met € 375.000 v.o.n.  Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland. Zie voor meer informatie over Tuinveld www.wonenintuinveld.nl.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media