AM geeft startsein bouw volgende fase De Buitenhagen in Schijndel

Wethouder Bart Claassen opent feestelijk programma

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM viert zaterdag 12 september met de huidige en toekomstige bewoners de start van de bouw van de volgende achttien woningen in de nieuwe woonwijk De Buitenhagen in Schijndel. Dit wordt feestelijk afgesloten met een barbecue. Wethouder Bart Claassen opent het feestelijke programma en toost met de bewoners op een voorspoedige afronding van de bouw en een plezierige toekomst op hun nieuwe woonlocatie. Inmiddels zijn er 34 woningen gerealiseerd. De totale ontwikkeling van De Buitenhagen omvat 62 woningen.

Plan De Buitenhagen
De Buitenhagen
De Buitenhagen ligt in de hoek van de  Structuurweg en de Wijbosscheweg. Door het behoud van monumentale bomen en de aanleg van brede groenstroken heeft De Buitenhagen een ruime en groene opzet. De woningen zijn ontworpen door architectenbureau Visser en Bouwman uit ’s-Hertogenbosch. De uitstraling van de woningen appelleert zowel aan huizen uit een Amerikaanse buitenwijk als aan de Zweedse architectuur door het houtgebruik in combinatie met stenen, de veranda’s aan de voorzijde en de wisselende kapvormen. De realisatie van de woningen is in handen van BAM Woningbouw Zuid.

Woningaanbod
Binnen De Buitenhagen worden diverse woningtypen gerealiseerd, waaronder 22 geschakelde woningen, tien hoekwoningen, negentien twee-onder-één-kapwoningen, acht semi-bungalows en drie vrijstaande woningen. De prijzen van het actuele woningaanbod zijn vanaf € 318.700 voor een semi bungalow en € 344.500 voor een twee-onder-een-kapwoning tot en met € 469.700 v.o.n. voor een vrijstaande woning. Voor meer informatie over De Buitenhagen en de woningen zie www.debuitenhagen.nl.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media