AM geeft startsein bouw uitbreiding Villapark Eikelenburgh in Rijswijk

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft vandaag het officiële startsein voor de realisatie van de volgende vijftien eengezinswoningen in het project Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. Wethouder Ronald van der Meij van de gemeente Rijswijk verricht de officiële handeling.

eikelenburgh

Villapark Eikelenburgh
Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Het betreft de transformatie van het voormalige twaalf hectare grote kassengebied aan de westkant van Rijswijk naar een woongebied. In het eerste plandeel zijn 52 woningen gerealiseerd. De ontwikkeling betreft in totaal circa driehonderd woningen, die in verschillende fasen in verkoop worden gebracht. Het plan biedt een divers woonprogramma met vrijstaande villa’s, herenhuizen, twee-onder-één-kap woningen, eengezinswoningen en enkele appartementen in kleinschalige opzet. De woningen in de wijk kenmerken zich door een jaren dertig architectuur en zijn naar een ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur.

Het aanbod van de woningen die nu in aanbouw gaan, bestaat uit zes twee-onder-kap-woningen en negen rijwoningen. De prijzen zijn vanaf € 397.500 tot € 623.100 v.o.n. Er zijn er nog enkele woningen beschikbaar. De oplevering wordt volgens planning medio 2016 verwacht. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

De verkoop van de volgende 22 woningen start in november. Op www.villaparkeikelenburgh.nl is meer informatie te vinden over het project.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media