AM geeft startsein bouw 39 woningen Loofmeesters in Maassluis

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft het startsein gegeven voor de realisatie van een nieuw deelplan met 39 woningen in de woonwijk Loofmeesters in Maassluis. Het betreft een gevarieerd aanbod van eengezinswoningen. Wethouder Sjoerd Kuiper van de gemeente Maassluis heeft samen met Wilco van den Ban, directeur AM Zuidwest, de officiële handeling verricht tijdens een feestelijke bijeenkomst met kopers en andere belangstellenden. In totaal worden 180 woningen gerealiseerd. Alle 39 woningen zijn verkocht.

Loofmeesters

Loofmeesters is een groene, tuinstedelijke woonbuurt in de voormalige Burgemeesterswijk te Maassluis. Hier zijn de oorspronkelijke, verouderde appartementengebouwen al grotendeels vervangen door nieuwe eengezinswoningen en appartementen. De ontwikkeling omvat in totaal 180 woningen. Het ontwerp van de woningen is afkomstig van PBV Architecten uit Wassenaar. De bouw van de woningen is in handen van Lithos bouw uit Amersfoort.

In de huidige fase worden veertien drielaagse eengezinswoningen, elf tweelaagse starterswoningen, twee praktijkwoningen en twaalf tweelaagse eengezinswoningen gerealiseerd. De prijzen varieerden van € 229.000 v.o.n. voor een starterswoning tot en met € 375.000 v.o.n. voor een praktijkwoning.

Op dit moment wordt fase vijf verder uitgewerkt. In deze fase worden de laatste 28 woningen gerealiseerd. De verkoop van de woningen van deze fase start naar verwachting in het laatste kwartaal van 2018. Meer informatie over het plan en de woningen is te vinden op www.loofmeesters.nl.

Gelukkig leven

Met dit project geeft AM invulling aan één van haar kernthema’s “Gelukkig leven”.  Het groene karakter van de wijk wordt gevormd door het centraal gelegen Vrijheidspark en verschillende brede lanen tussen de ‘Nieuwe Waterweg’ aan de zuidzijde en de ‘Dijkpolder’ aan de noordzijde. Loofmeesters is goed ontsloten en heeft tal van voorzieningen in de directe nabijheid. Het plan heeft een fraaie groene entourage.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media