AM geeft multifunctioneel gebied De Voorwaarts in Apeldoorn forse impuls met komst Hornbach

Gebiedsontwikkelaar AM heeft een overeenkomst gesloten met de bouwmarktformule Hornbach voor een nieuwe vestiging van 16.000 m2 op retailpark De Voorwaarts in Apeldoorn. Rond 21 september wordt aan de Laan van Erica de eerste paal geslagen van de nieuwe Hornbach-vestiging. Het wordt de zestiende projectbouwmarkt van het Duitse familiebedrijf in Nederland. Naar verwachting vindt de opening plaats in het najaar van 2021. Voor De Voorwaarts is dit een mooie toevoeging voor haar functie als volwaardig koop- en beleefcentrum voor de regio Apeldoorn.

De Voorwaarts

Bij de ontwikkeling van het gebied De Voorwaarts is AM verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de realisatie van de grootschalige detailhandel.
De Voorwaarts is een multifunctioneel gebied met grootschalige detailhandel, horeca en leisure. De eerste fase van de retailontwikkeling biedt ruimte aan onder meer MediaMarkt, Telstar, Toychamp, restaurant VOOR, Decathlon, Sanisale.com, Keukensale.com, Burger King en Fit4Free.

Met de komst van Hornbach kan ook invulling worden gegeven aan de ontwikkeling van de tweede fase. Dit betreft een nieuw te bouwen winkelprogramma ten behoeve van grootschalige winkels, gelegen tussen de nieuwe Hornbach vestiging en de reeds gevestigde winkels. De tweede fase zal een winkeloppervlak hebben van circa 16.800m2.

Raymon van Miltenburg, directeur AM:

“AM is verheugd om deze nieuwe retailer in het gebied de Voorwaarts te kunnen verwelkomen. Vanuit ons thema ‘stad- en gebiedmaker’ willen wij betekeningsvolle plekken creëren, die aantrekkelijk zijn om te wonen, winkelen en verblijven. Met de komst van de populaire projectbouwmarkt Hornbach en de ontwikkeling van de tweede fase ten behoeve van nieuwe retailers wordt ook de regionale aantrekkingskracht van Apeldoorn verder versterkt.”

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media