AM en Top ontwikkelen samen resterende deel Brouwerspoort in Veenendaal

VEENENDAAL – AM en Top Vastgoed hebben een overeenkomst gesloten voor een samenwerking in het plan Brouwerspoort in Veenendaal.

De samenwerking betreft de ontwikkeling van zo’n 8000 m² nieuwbouw winkelruimte in de laatste 3 commerciële deelprojecten, de bouwprojecten 10, 12 en 13 van het plan Brouwerspoort.

AM en Top ontwikkelen de plannen in een 50/50 joint-venture, voor eigen rekening en risico. De gemeente Veenendaal heeft het plan voor de resterende bouwprojecten gewijzigd door het winkelcircuit in een verkorte versie af te ronden. De projectcombinatie Top Vastgoed / AM ontwikkelt in de bouwprojecten 12 en 13 een totaal metrage van 6000 m² voor de vestiging van onder meer 2 supermarkten. Voor dit bouwdeel is Moke Architecten uit Amsterdam ingeschakeld.

Bouwproject 10, met een metrage van 2000 m², fungeert als schakel tussen het bestaande kernwinkelgebied en Brouwerspoort. Scala Architecten uit Den Haag ontwerpt blok 10. Voor dit bouwproject is inmiddels een intentieovereenkomst getekend met een huurder.

Met de ontwikkeling en realisatie van de plannen wordt het winkelgebied Brouwerspoort en het winkelcircuit voltooid.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media