AM en BAM Woningbouw versterken dienstverlening aan woonconsument door samenwerking met vtwonen

Woonmagazine ontwikkelt interieur- en exterieurstijl voor Smart Collectie

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, BAM Woningbouw en vtwonen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Op basis van deze overeenkomst gaat vtwonen bijdragen aan het ontwerp en de styling van interieurs en exterieurs van woonprojecten, in het bijzonder de Smart Collectie. Daarnaast zullen AM en BAM Woningbouw via het woonmagazine de communicatie met de woonconsument gaan intensiveren.

De samenwerkingsovereenkomst is op 5 juni getekend tijdens de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam door Ard Siekerman (vtwonen/Sanoma Media Netherlands), Mario Broos (AM) en Paul Born (BAM Woningbouw).

Stijl ‘vtwonen’
De Smart Collectie, ontwikkeld door AM en BAM Woningbouw, bestaat uit de meest populaire woningtypen, plattegronden en architectuurstijlen en komt voort uit grondig en jarenlang marktonderzoek. Daardoor is de prijs-/kwaliteitverhouding van deze woningen hoog, de keuzevrijheid ruim, de time to market kort en sluit deze collectie volledig aan bij de wensen van de woonconsument. Inmiddels worden woningen uit deze collectie op diverse locaties aangeboden. Binnen de Smart Collectie zal vtwonen een moderne woonstijl ontwikkelen. Dit ontwerp zal de vtwonen-stijl gaan heten. Daarnaast gaat het woonmagazine een interieurpakket samenstellen binnen de Smart Collectie.

Voor AM en BAM Woningbouw is vtwonen, als het meest inspirerende, veelzijdige en praktische woonblad van Nederland met een nettobereik van ongeveer 762.000 lezers en een online bereik van gemiddeld 60.000, bovendien een uitstekend kanaal voor het intensiveren van het contact met woonconsumenten. AM kan voor al haar projecten gebruik maken van de stylisten van vtwonen voor de inrichting van de plattegronden en de visualisatie van de interieurs om de consumenten beter te adviseren ten aanzien van de wooninrichting en –sfeer.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media